Cezar Preda: Guvernul Ponta foloseste scandalul ca sa nu vada romanii ca sunt goi

Joi, 09 August 2012, ora 18:40
2016 citiri
Cezar Preda: Guvernul Ponta foloseste scandalul ca sa nu vada romanii ca sunt goi
Foto: Arhiva

Cezar Preda a declarat, joi, ca interesul USL este sa tina tara intr-un scandal, pe care il foloseste pe post de "perdea" pentru ca romanii sa nu vada ca sunt "goi si sterili in decizii".

"O noua zi, o noua declaratie mincinoasa a domnului premier Ponta, aceea ca toate guvernele anterioare domniei sale, cu referire directa asupra guvernelor Boc, numai au promis si nu au luat decizii si domnia sa e hotarat sa ia decizii. Poate din 2013 bineinteles, care cu siguranta nu le va apuca", a spus el.

"De fapt interesul USL este sa tina Romania intr-un scandal, scandalul referendumului, scandalul presedintelui ales Traian Basescu. Este ca o perdea pe care USL o pune in fata romanilor. Romanii sa nu ii vada asa cum sunt goi, sterili in decizii si mincinosi fara de margini", a completat prim-vicepresedintele PDL.

Preda a mentionat ca "promisiuni" face si guvernul Ponta, si le face "cu lipsa de respect" fata de romanii pe care "i-a amagit".

"Vorbeau ( membrii guvernului Ponta - n.r.) acum ceva timp ca vor micsora TVA-ul la alimente. Acum ne spune ca asta s-ar putea intampla in 2013. Cu mare pompa acum doua saptamani ne anunta ca se va plati TVA-ul la incasarea facturii - bine pentru firmele foarte mici - dar si asta tot din 2013. Iesea ieri, si el si presedintele interimar, sa ne anunte ca fondul a acceptat majorarea celei de-a doua transe de salarii.

Domnule prim ministru, trebuia sa majorati salariile, asa cum era intelegerea cu Fondul Monetar International din iulie, cu toata suma si sa faceti rectificarea bugetara. Dar ii mintiti in continuare pe romani. Deci promisiuni face si domnul Ponta si le face cu lipsa de respect fata de romanii pe care i-a amagit", a relatat democrat-liberalul.

"Vreau sa ii intreb pe romani un lucru. S-a spus, cand guvernarea a fost preluata de catre Ponta, ca vor deschide toate spitalele pe care le-a inchis guvernarea PDL. Dragi romani, cate spitale s-au deschis pana astazi? Eu va pot spune ca niciunul. E drept ca s-a inchis unul ieri", a conchis Cezar Preda.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Cezar Preda guvernare USL, #Cezar Preda deschidere spitale, #Cezar Preda Victor Ponta, #Cezar Preda marire salarii , #PDL