Cezar Preda: Ne-am intalni si cu Ponta, si cu Necuratul!

Vineri, 23 August 2013, ora 19:16
3054 citiri
Cezar Preda: Ne-am intalni si cu Ponta, si cu Necuratul!

Vicepresedintele PDL Cezar Preda le recomanda celor care nu sunt de acord ca PDL sa aiba o intalnire cu Victor Ponta pe teme economice sa taca din gura, spunand ca s-ar intalni "si cu Necuratul", daca i-ar putea prezenta solutii care ar aduce bine tarii.

"Sfaturi cu cine ne intalnim nu acceptam, sa-si tina sfaturile pentru ei, desteptii pamantului! Daca eu am solutii pentru tara, ma intalnesc si cu Necuratul, ii spun ce solutii am. Asa se procedeaza, nu te duci ca sa nu legitimezi sau sa legitimezi. Daca solutiile mele sunt bune si acel cineva le preia, facem pentru cetatenii nostri, nu chestiuni de genul 'la misto, Ponta spune ca de fapt n-ar fi bune solutiile, dar hai sa le vedem', altii ne spun sa nu ne ducem ca-i o capcana, politica de asta de sant.

Te duci cand ti s-a propus sa te intalnesti cu primul-ministru al Romaniei pentru solutii economice, asa face un partid responsabil. Asa ca bineinteles ca ne vom duce sa ne prezentam punctul de vedere", a spus deputatul de Buzau pentru Ziare.com.

Alt Preda, alta parere

Un alt membru PDL, acum suspendat din partid, europarlamentarul Cristian Preda, considera ca intalnirea propusa de Ponta e o incercare de a-l izola politic pe Traian Basescu.

"Premierul nu are vreun interes pentru economie si nu PDL e 'dascalul' care i-l va starni. El nu are nevoie nici de sprijin in Parlament si cu atat mai putin in guvern. Alianta cu PNL & Voiculescu e solida. Invitand PDL la discutii, dr. Ponta doreste, in schimb, sa il izoleze pe Basescu", spune Cristian Preda pe blogul sau

"Vedeti, ar putea spune Ponta, eu am dialog si cu adversarii, doar cu Basescu nu se poate intelege nimeni" argumenteaza Preda.

Nici Predoiu nu e incantat

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu nu crede nici el in sinceritatea ofertei lui Victor Ponta.

"Dl Ponta declara ca vrea pace si constructie, pentru ca este in pragul declinului si vrea sa scape de raspundere. Dl Ponta nu este sincer cand spune ca vrea constructie si nici nu ar putea sa o faca. Cantecele de sirena ale dlui Ponta trebuie respinse si dl Ponta tratat cu fermitate pentru dezastrul pe care l-a produs. Voi explica astazi pe blog de ce oferta de pace a dlui Ponta nu este sincera si de ce dl Ponta nu poate reconstrui sistemul politic", a scris Predoiu pe pagina sa de Facebook.

Intalnirea PDL-Victor Ponta a fost criticata si din tabara presedintelui Traian Basescu, atat de consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, cat si de Miscarea Populara, acestia afirmand ca e o capcana si ca PDL ar trebui sa refuze.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Preda intalnire Ponta Necuratul, #Preda desteptii pamantului Ponta , #PDL