Cezar Preda, nemultumit de Guvernul Ungureanu

Luni, 20 Februarie 2012, ora 20:36
3116 citiri
Cezar Preda, nemultumit de Guvernul Ungureanu
Foto: Romania TV

Deputatul PDL Cezar Preda este nemultumit de faptul ca Guvernul Romaniei a trimis foarte putine ajutoare in judetele afectate de ninsori, intr-un timp foarte lung, dar si de faptul ca Anca Boagiu a fost schimbata.

"Buzaul si Vrancea, stiti ce am primit de la Guvernul Romaniei? 14 tone de motorina si un camion de apa minerala. Am primit de la guvernul pe care eu il sustin 14 tone de motorina", a declarat deputatul de Buzau, intr-o interventie la Romania TV.

Totodata, el este nemultumit ca a fost nevoie de 10 zile pentru ca ajutoarele sa ajunga in judetele afectate de ninsori, la persoanele izolate.

"Ministrul trebuie sa caute prin judete, sa vada pe unde a nins si unde nu a nins. Trebuie sa nu-i supere pe cei care sunt abonati la banii publici", este ironic deutatul PDL, care s-a intrebat "cat le-a trebuit sa ajunga in judetul meu (Buzau - n. red.)? 10 zile? Am consumat 14 tone de motorina intr-o ora".

Cezar Preda a marturisit ca sustine actualul guvern, dar ca "nu ii lasa" si le spune sa-si faca treaba.

"Tot ei se supara, 'tara are probleme mari'. Primarii nostri au perfecta dreptate sa zica 'nici cand a fost nenorocirea pe noi n-ati venit sa ne ajutati'. Este vorba despre o situatie in care ne-a placut sa venim cu televiziunile dupa noi, sa ne vada televiziunile cand imboldim lumea la munca", este nemultumit democrat-liberalul.

El a mentionat ca au fost trimisi 35.000 de lei catre judetul Buzau, suma despre care a spus ca reprezenta salariul fostului director de la Transelectrica, Horia Hahaianu.

"De ce sa spun minciuni, asta e adevarul. Poate sa iasa de sapte mii de ori sa dea declaratii de la Guvern. Cei 35.000 de lei primiti de Buzau, judet calamitat, inseamna cat e salariul celui de la Transelectrica, schimbat. Cam atat au salariu baietii desptepti. Asta va spune un deputat PDL. Ce sa le mai zic astora din Opozitie?", a afirmat Cezar Preda.

Totodata, deputatul a spus si ca "orice director are in spate un om politic care l-a pus acolo".

Anca Boagiu trebuia sa ramana 10 ani la Transporturi

Deputatul PDL crede ca fostul ministru al Transporturilor, Anca Boagiu, ar fi trebuit sa stea inca 10 ani in functie, pentru ca "facea treaba".

"Pe Anca Boagiu nu o putea opri nimeni sa faca kilometri dupa kilometri (de autostrada - n. red.). Era un ministru care putea sa stea inca 10 ani in functie pentru ca era hotarata sa faca treaba.

Se ducea, facea exproprieri. Modul in care facea treaba putea sa ne arate drumul cel bun. Chiar a facut treaba ca ministru. Anca Boagiu spunea ca in patru ani vom merge de la Constanta la Nadlac, pe autostrada", crede Cezar Preda.

El este de parere ca actualul ministru al Transporturilor, dar si cei care vor ocupa aceasta functie au "calea batatorita" datorita Ancai Boagiu.

Totodata, deputatul PDL subliniaza ca Romania nu a avut niciodata "cultura constructiei de autostrazi", dar si ca "impotenta de a da drumul si de a construi autostrazi" este un capitol incheiat, fiind increzator ca tara noastra va construi 100-200 de kilometri de autostrazi pe an.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Cezar Preda, #Cezar Preda PDL, #Cezar Preda deputat PDL, #Cezar Preda Guvernul Ungureanu , #PDL