Ziare.com

Cezar Preda: PDL isi va juca, de maine, rolul de partid de Opozitie

Duminica, 01 Iulie 2012, ora 18:33

   

Cezar Preda: PDL isi va juca, de maine, rolul de partid de Opozitie
Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat duminica inaintea reuniunii informale a noului BPN ca partidul isi va schimba de luni "atitudinea" si va avea in Opozitie o reactie "mult mai puternica".

"Incepand de maine, PDL trebuie sa-si joace rolul de partid de Opozitie, asa cum asteapta toti romanii, pentru ca sunt multe lucruri care nu se intampla cum ar trebui sa se intample, este aceasta presiune pe Justitie, aceasta presiune pe institutii si nu poti sa lasi numai societatea civila sa actioneze, este obligatia partidului nostru. Am fost in alegeri timp de zece zile, e clar ca de maine se schimba atitudinea noastra si reactia noastra. Va fi o reactie mult mai puternica", a declarat Cezar Preda.

Deputatul a precizat ca va exista o presiune "constructiva" pe filialele cu rezultate slabe la locale deoarece nu mai este timp pana la alegerile parlamentare pentru o reorganizare mai complexa. "Va fi o analiza. Vasile Blaga a spus ca trebuie sa fie o analiza foarte atenta si constructiva, pentru ca noi avem alegeri in cinci luni si presiunea pe filialelele care nu au rezultate trebuie sa fie de natura sa le imbunatateasca rapid activitatea.

Noi am trait momente grele intre 2000 si 2004 insa toata aceasta pregatire a noastra de reorganizare a avut 4 ani la dispozitie. Acum nu avem decat 5 luni. Deci cred ca vor fi mult mai complexe masurile, astfel incat sa mobilizezi, nu sa demobilizezi organizatiile. Nu stiu exact cum va vrea presedintele, dar acum avem un presedinte", a precizat el.

Sursa: rNews

Articol citit de 520 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor