Cezar Preda: Ponta si Antonescu, aproape de finalul carierei politice

Vineri, 31 August 2012, ora 16:14
4208 citiri
Cezar Preda: Ponta si Antonescu, aproape de finalul carierei politice
Foto: Noua Republica

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, vineri, ca Victor Ponta si Crin Antonescu sunt foarte aproape de a-si incheia cariera politica, apreciind ca PSD trebuie sa-si caute un lider si ca dupa alegerile parlamentare, indiferent de rezultat, Ponta nu va mai fi premier.

Preda a sustinut, intr-o conferinta de presa, ca PSD trebuie sa-si caute un lider credibil, iar mutarea Congresului PES de la Bucuresti la Bruxelles este semnalul cel mai clar ca este nevoie de aceasta schimbare la varful partidului.

"Congresul PES este momentul in care PSD trebuie sa-si caute alt lider. Congresul PES care trebuia sa fie la Bucuresti si care va fi la Bruxelles este evenimentul care anunta PSD ca trebuie sa-si caute un lider credibil" , a declarat Preda.

El a sustinut ca dupa alegerile parlamentare Victor Ponta nu va mai fi premier, indiferent cine va castiga.

"Victor Ponta nu va mai fi premierul Romaniei dupa parlamentare, indiferent care va fi rezultatul. Daca noi vom reusi sa facem o majoritate cu alt partid e logic ca nu va mai fi, daca USL va castiga oricum nu-l va mai pune premier. Iata cum actiunea comandata de Voiculescu, de suspendare a presedintelui, incheie foarte rapid carierele celor doi, Antonescu si Ponta, care se credeau pe cai mari", a precizat Preda.

In ceea ce priveste PNL, el a precizat ca de saptamana viitoare vor incepe "framantarile" in acest partid.

"Antonescu a aratat intr-o luna si jumatate exact ce poate sa faca si romanii sunt convinsi ca Antonescu nu poate sa le fie presedinte. In PNL de saptamana viitoare vor incepe framantarile. Iar Ponta, dupa plagiatul reconoscut si pana la urma foarte bine fixat in perceptia Uniunii Europene, isi incheie scurta cariera de lider al PSD", a adaugat Cezar Preda.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Ponta Antonescu Preda final, #cariera Ponta terminata Antonescu, #USL PDL lider credibil , #PDL
Comentarii
Poza tr2006
tr2006
rank 5
de acord ca Ponta si Antonescu sint terminati dpdv moral,
Poza OSIRIS
OSIRIS
rank 5
Poantă-Andormescu = PA! PicAp stricat! Hă, hă, hă!