Cezar Preda: Udrea sa iasa din duplicitate. E "si-n caruta si-n teleguta"

Vineri, 02 August 2013, ora 12:06
2395 citiri
Cezar Preda: Udrea sa iasa din duplicitate. E "si-n caruta si-n teleguta"
Foto: Arhiva

Elena Udrea trebuie sa iasa din duplicitate si sa decida daca ramane in PDL sau pleaca la Miscarea Populara, a declarat vicepresedintele PDL, Cezar Preda.

"Daca domnia sa iese din aceasta duplicitate si se pozitioneaza ori in interiorul Partidului Democrat Liberal si adversarul principal este USL-ul sau se pozitioneaza in Miscarea Populara si atunci din cand in cand mai ataca si partidul, poate-l mai rupe si mai fac membri... este o problema care tine de domnia sa", a declarat vicepresedintele PDL la RFI Romania.

"Sincer sa va spun, eu nu pot sa vad exact ce va face doamna Udrea, nu este previzibila in asemenea chestiuni. Domnul presedinte Traian Basescu si-a exprimat pozitia fata de PDL, s-a despartit, am inteles ca se va implica foarte mult in Miscarea Populara.

E foarte bine cateodata ca apele se limpezesc, indiferent de ce se intampla, indiferent de ce sustinere are Partidul Democrat Liberal, de ce sustinere are Miscarea Populara si alte forte de dreapta la electoratul roman. Important este sa se limpezeasca apele, pentru ca oamenilor nu le plac duplicitarii, nu le plac cei care sunt si-n caruta si-n teleguta, sunt si-asa si-asa", a mai adaugat Cezar Preda.

Citeste mai multe despre Cezar Preda: Udrea sa iasa din duplicitate; oamenilor nu le plac cei care sunt si-n caruta si-n teleguta pe site-ul RFI Romania.

#Cezar Preda Udrea duplicitate, #Udrea PDL Miscarea Populara , #PDL