Cezar Preda: USL nu primeste mesaje de rationalitate decat din penitenciar

Marti, 23 Octombrie 2012, ora 19:00
2498 citiri
Cezar Preda: USL nu primeste mesaje de rationalitate decat din penitenciar
Foto: Realitatea Tv

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a semnalat, vineri, "paradoxul USL: singurul mesaj de rationalitate pe care il primesc este din penitenciar, din partea lui Adrian Nastase".

"Ceea ce este de semnalat pentru opinia publica este un paradox - USL nu primeste mesaje de rationalitate decat din penitenciar, de la Adrian Nastase.

Adrian Nastase le transmite ce sa faca, cum sa faca, sa nu distruga Parlamentul si partidul, sa nu ia jurnalistii care au injurat de-a valma, timp de doi ani, pe Traian Basescu si PDL si sa ii duca in Parlament, sa nu ia oameni cu dosare penale si sa ii duca in Parlament", a declarat liderul PDL, intr-o conferinta de presa.

Cezar Preda l-a acuzat pe Victor Ponta ca "este mincinos si incompetent" si, de fiecare data cand i se pune o intrebare, da vina pe greaua mostenire ori vorbeste despre "un viitor incert".

"Le transmitem romanilor in numele ARD ca daca aceste huduieli impotriva PDL-ului si a lui Basescu le-ar aduce preturi mai scazute si bani mai multi in portofel, noi nu ne-am supara. Dar daca nu, ce merit ar mai avea domnul Ponta sa ramana prim-ministru dupa 9 decembrie? La fiecare problema, ne trimite pe noi, romanii, ba in trecut, ba in viitorul apropiat", a adaugat vicele democrat-liberalilor.

"Au anuntat (ULS-ul - n.red.) ca vor pleca 16 personalitati din marele Guvern Ponta sa se bata la parlamentare. Cine-l stie pe Helving, care n-a iesit decat cu niste capace de wc, cine-l stie pe Silaghi daca-l vede pe strada? Cati din oamenii de afaceri au auzit de Mihai Voicu? Asa ca Romania n-are nimic de pierdut", a mai mentionat Cezar Preda.

Pana si Adrian Nastase crede ca USL are candidati "ciudati", dar cine e de vina...

Fostul deputat Adrian Nastase, acum impiedicat sa candideze din pricina pedepsei de doi ani de inchisoare pe care o executa in dosarul "Trofeul Calitatii", isi avertizeaza fostii colegi din USL ca "Parlamentul urmatorilor ani risca sa nu fie mai puternic, mai competent, mai eficient deca cel actual", si asta din cauza ca Traian Basescu a impus schimbarea sistemului electoral, iar candidatii sunt alesi acum prin "decizia ruletei".

Adrian Nastase il considera pe Traian Basescu principalul vinovat pentru persoanele "ciudate" care apar pe listele de candidati ai USL pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Preda Nastase USL, #Boagiu demisie Silaghi, #PDL cere demisie lebada , #PDL