PDL decide pe 29 septembrie intrarea in Alianta Romania Dreapta

Marti, 18 Septembrie 2012, ora 17:58
1958 citiri
PDL decide pe 29 septembrie intrarea in Alianta Romania Dreapta

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a anuntat, marti, ca partidul a convocat pentru 29 septembrie Consiliul National de Coordonare al PDL, care va supune validarii intrarea democrat-liberalilor in Alianta Romania Dreapta.

Cezar Preda a declarat ca in data de 29 septembrie, Consiliul National de Coordonare va fi convocat la Palatul Parlamentului, iar evenimentul va reprezenta semnalul dat catre toti militantii partidului ca PDL este angajat "cu toate fortele" in lupta directa cu USL.

"In data de 29 septembrie, PDL a convocat Consiliul National de Coordonare la ora 11.00 la Parlament. Acolo, Partidul Democrat Liberal va decide intrarea PDL in aceasta Alianta Romania Dreapta. Suntem ferm convinsi ca va fi si semnalul dat catre toti militantii PDL, catre toti oamenii care tin si cred in PDL ca acest partid este angajat cu toate fortele in aceasta constructie de dreapta, o constructie europeana care este in lupta directa cu ceea ce face si cu ceea ce nu face USL", a subliniat prim-vicepresedintele PDL.

Pe de alta parte, Preda a spus ca PDL a validat Codul de Etica si Integritate, iar toate partidele din cadrul ARD au obligatia sa il respecte.

"Astazi ( marti - n.red.), noi, vorbim despre PDL, am incheiat, am prezentat, ne-am spus punctul de vedere, am validat acest Cod de Etica si de Integritate, el merge mai departe in validarea in alianta si lucrurile cred ca vor merge asa cum trebuie. As dori sa imi exprim in numele PDL rugamintea sa iesim din zona persoanelor, sa ramanem in zona principiilor. Aceste partide au obligatia sa respecte aceste principii", a punctat democrat-liberalul.

Cezar Preda sustine ca partidul sau va respecta intocmai toate criteriile acestui Cod de Etica si Integritate.

"A cauta o persoana sau doua ca sa o identificam ca nu ar corespunde acestor principii cred ca este o greseala. PDL s-a angajat sa respecte intru totul toate criteriile de Etica si Integritate", a conchis Cezar Preda.

Protocolul de infiintare a aliantei politice de centru-dreapta dintre PDL-PNTCD-Forta Civica a fost semnat duminica, 16 septembrie, de catre liderii celor trei formatiuni, Vasile Blaga, Aurelian Pavelescu si Mihai Razvan Ungureanu.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#PDL validare intrare ARD, #PDL validare Alianta Romania Dreapta , #PDL