Cezar Preda: Boc e ca "o fata mare" de la tara

Joi, 21 Octombrie 2010, ora 22:53
3142 citiri
Cezar Preda: Boc e ca "o fata mare" de la tara
Foto: Sfin

Cezar Preda, vicepresedintele PD-L, a declarat joi ca premierul Emil Boc este "ca o fata mare" ajunsa in "mediul nenorocit" intre baietii de la oras, dar adauga ca acesta este "cel mai curat produs al partidului".

Preda il compara pe primul-ministru cu un elev "cuminte si cu suflet mare", insa spune ca "are o naivitate in ceea ce priveste increderea in oameni", adaugand ca Boc are increde si in faptul ca partidul nu ii va strica imaginea.

"Este ca fata aia mare venita la oras si-si da seama ca ea nu mai e fata care a plecat de la tara, si s-a trezit intr-un mediu din asta nenorocit si ea se crede si se stie in sufletul ei ca este tot aceeasi fata curata, dar, de fapt, imaginea de afara este ca pe langa ea sunt numai baieti de oras si care nu-i mai dau aura aia pe care inca crede ca o are", a declarat Preda, la B1 TV.

Acesta adauga ca Boc este totodata cel mai curat produs al partidului, pentru ca nu minte si nu doreste sa faca rau nimanui.

"Emil Boc este fara discutie cel mai corect produs al partidului. El nu minte prin firea lui, nu vrea sa faca rau cuiva. Eu i-am spus ca nu are in structura lui sa bata cu pumnul in masa, sa faca ordine. Are o naivitate in ceea ce priveste increderea in oameni. Nu isi inchipuie ca exista oameni care ar putea sa nu fie corecti cu el", spune Cezar Preda.

Vicepresedintele PD-L sustine ca partidul "fierbe" in prezent, in conditiile in care puterea este greu de gestionat, iar criza a impus luarea unor decizii importante. Cezar Preda adauga ca democrat-liberalii au si probleme si ca exista "voci care arata raul din interiorul partidului". "Cine nu vede exact balbele noastre, greselile noastre, inseamna ca minte", a declarat Cezar Preda.

Preda sustine ca PD-L a fost "o armata", si ca "generalul a fost Traian Basescu", insa adauga ca un partid care vrea sa conduca 22 de milioane de oameni trebuie sa fie bine pregatit si sa aiba structurile necesare.

"Meritul unei locomotive iti aduce avantaje foarte mari, dar le platesti pe parcurs daca nu ti-ai stratificat valoarea, si noi le platim acum. Deci sa te duca presedintele la putere cu 35% si tu sa nu fii pregatit, e o problema", a declarat Cezar Preda.

Intrebat daca s-ar mai inscrie inca o data in PD-L, Preda spune ca nu s-ar mai inscrie in niciun partid. Acesta precizeaza ca dupa fuziunea cu gruparea liberala, Partidul Democrat s-a marit, insa "au aparut baronii".

George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
#Cezar Preda, #Preda Boc fata, #Boc fata mare , #stiri Cezar Preda
Comentarii
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Cred ca este nevoie de un grup cinstit . Pentru ca un singur om nu le poate face pe toate . Problema nu este noua , de-asta au fost de mii de ani triumvirate , mai nou junte , etc .