Cezar Preda: Boc este inca premier pentru ca noi nu am vrut un tehnocrat

Joi, 24 Martie 2011, ora 16:53
1351 citiri
Cezar Preda: Boc este inca premier pentru ca noi nu am vrut un tehnocrat

Cezar Preda, vicepresedintele PD-L, a declarat joi ca Emil Boc a fost sustinut in continuare de PD-L pentru ca in partid nu s-a acceptat varianta premierului tehnocrat, propusa de presedinte.

Acesta adauga ca unii membri de partid care il doreau pe Emil Boc plecat din fruntea Guvernului acum il sustin pentru sefia partidului.

"E paradoxal, noi il sustinem pe Boc sa fie prim-ministru pentru ca cei care chipurile il sustineau spuneau in urma cu ceva timp: 'Pleaca, piticule, de aici!', acum sunt primii cinci sase care au semnat pentru a-l sustine pe Boc pentru sefia partidulu", a declarat Cezar Preda, catalogandu-i pe resepctivii, fara sa dea nume, drept "nesimtiti fara verticalitate".

Urmareste AICI inregistrarea emisiunii cu Cezar Preda

"Boc este prim-ministru pentru ca noi nu am fost de acord cu premierul tehnocrat, pentru ca altfel era de o saptamana plecat", a declarat Cezar Preda.

Vicepresedintele PD-L a explicat si ce se afla in spatele dorintei unora de a plasa in fruntea Guvernului un specialist, sustinand ca strategia este una electorala.

"Eu nu cred ca pe Emil Boc, la ora actuala, il precepe cineva ca fiind Emil Boc. El are o perceptie multipla - este Traian Basescu si PD-L, deci asumarea responsabilitatii nu pica numai in capul lui Emil Boc, Boc este ceea ce ei. Nu cred ca se va eroda Emil Boc.

Cezar Preda: Basescu si Boc nu mai sunt locomotive pentru PD-L

Se cauta solutia unui tehnocrat pentru ca se creste prea incet in sondaje si nu ajungem la 30% in 2012. Eu cred ca este suficient ritmul de crestere, dar e o parere personala. Sunt unii care cred ca tehnocratul va fi o solutie minune, dar nu este asa", sustine Cezar Preda.

Acesta este de parere ca PD-L va ramane un partid important pe viitor, urmand sa aiba un procent bun la alegeri in 2012, pentru ca Opozitia nu a venit cu solutii, iar oamenii care au parasit PD-L nu au mers nici la PSD si nici la PNL.

Citește și:
Marcel Ciolacu susține că Iohannis e obligat să îl desemneze premier: „Nu cred că o va face din inimă”
Marcel Ciolacu susține că Iohannis e obligat să îl desemneze premier: „Nu cred că o va face din inimă”
Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, este convins că președintele Klaus Iohannis îl va desemna premier, chiar dacă nu o va face „din inimă”. Ciolacu a declarat la...
Marcel Ciolacu, pe aceeași pagină cu BOR pe tema Religiei la BAC: „Religia aduce cunoaștere. Și Sportul e opțional”
Marcel Ciolacu, pe aceeași pagină cu BOR pe tema Religiei la BAC: „Religia aduce cunoaștere. Și Sportul e opțional”
Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a precizat că progresiştii din România duc o campanie de denigrare împotriva Bisericii Ortodoxe Române (BOR), în contextul propunerii cultelor religioase ca...
#Cezar Preda, #Preda Boc premier, #Preda premier tehnocrat , #stiri Cezar Preda
Comentarii
Poza oscar
oscar
rank 5
Gunoierul sef din Buzau lupta pentru bani. Dezimformare electorala pt pedelebisti si pe termen semiscurt(iunie2012 si noiembrie 2012 pt poporul
C
Cronos
rank 3
daca Macovei, Preda si Voinescu isi dau demisia PDL devine un veritabil PSD-USL