Cezar Preda despre Johannis: "Un copil cu multe moase ramane cu buricul netaiat"

Miercuri, 04 Noiembrie 2009, ora 13:33
1383 citiri
Cezar Preda despre Johannis: "Un copil cu multe moase ramane cu buricul netaiat"
Foto: Antena 3

Deputatul PD-L Cezar Preda a spus miercuri ca liderii majoritatii parlamentare incearca sa-l convinga pe Klaus Iohannis sa renunte la vrabia din mana pentru cioara de pe gard, echivalentul sederii celor trei saptamani de sedere in fruntea Guvernului care i se ofera primarului sibian.

Preda i-a acuzat pe prezidentiabilii PSD, PNL si UDMR ca s-au folosit de tribuna Parlamentului in scopuri electorale, discursul pedelistului fiind un raspuns la discursurile lui Geoana, Antonescu si Kelemen. "Eu ii inteleg pe cei trei candidati ca folosesc aceasta tribuna pentru a-si face campanie, dar asa cum au transmis si ei niste mesaje pentru populatia Romaniei, transmit si eu unul: sunt trei candidati, trei looseri. Ii va bate Traian Basescu pe toti trei odata", a spus Preda in aplauzele parlamentarilor PD-L.

Deputatul PD-L a raspuns si la urarile facute de Mircea Geoana cu ocazia zilei de nastere a lui Traian Basescu. "In ceea ce priveste urarile facute de un candidat la presedintie actualului presedinte, respectuos ii spun ca un bun crestin spune intai La Multi Ani. Dar de la un partid care pana in 2005 a fost condus de un ateu si acum e condus de un om foarte evlavios, care vad ca ne citeste din Biblie, stiu sigur ca dupa sase decembrie se va retrage la Cozia intr-o viata monahala", a spus Preda despre Geoana.

De asemenea, criticile lui Preda au vizat si reiterarea sprijinului celor trei partide fata de desemnarea lui Klaus Iohannis ca premier. "Un copil cu multe moase, ramane cu buricul netaiat. Lasati-l acolo ca sta bine. Nu este corect ca unui om serios sa-i vindeti cioara de pe gard, lasati-l cu vrabia in mana, cu ce are de facut in urmatorii patru ani. Nu-l faceti voi prim-ministru pentru trei saptamani", a spus Preda.

El a raspuns si acuzelor adresate presedintelui Basescu. "S-a spus aici ca presedintele Romaniei a luat ostatici pensiile, salariile, sanatatea. Este bine cand un om isi asuma responsabilitatea asupra acestor chestiuni. Mai rau este cand cei care sunt in spatele dumneavoastra ca si candidati au luat ostatic petrolul Romaniei, otelul romanesc, gazele romanesti. Alea sunt pierderi irecuperabile", a conchis Preda.

Quarterly Report - Editia 4

Câți ani au cel mai în vârstă și cel mai tânăr candidat la alegerile de pe 9 iunie
Câți ani au cel mai în vârstă și cel mai tânăr candidat la alegerile de pe 9 iunie
Dintre cei 207.389 de candidați înscriși la alegerile locale și europarlamentare, cel mai tânăr are puțin peste 23 de ani, iar cel mai în vârstă are 100 de ani, a precizat marți, 28 mai,...
Alegerile din 9 iunie nu vor fi afectate de atacuri cibernetice. Șeful AEP se laudă cu "programele antivirus cele mai eficiente"
Alegerile din 9 iunie nu vor fi afectate de atacuri cibernetice. Șeful AEP se laudă cu "programele antivirus cele mai eficiente"
Autoritatea Electorală Permanentă este pregătită pentru a face față atacurilor cibernetice din 9 iunie, când românii votează pentru aleșii locali, dar și pentru europarlamentarii care...
#Cezar Preda PD L, #Cezar Preda investire Croitoru, #Lucian Croitoru Guvern , #stiri Cezar Preda