Cezar Preda implineste 51 de ani

Marti, 27 Aprilie 2010, ora 11:00
2294 citiri
Cezar Preda implineste 51 de ani
Foto: Arhiva

Cezar Preda s-a nascut la 27 aprilie 1959, la Buzau. Este inginer, economist si deputat PD-L. Personaj extrem de vocal si mediatizat, Cezar Preda este cunoscut pentru modul direct si uneori lipsit de tact in care isi exprima opiniile.

In martie 2008, Cezar Preda si-a anuntat demisia de la conducerea filialei PD-L Buzau. In plus, Preda a amenintat ca nu va mai candida din partea democrat-liberalilor pentru primaria orasului Buzau pe motiv ca nu poate face tandem cu candidatul propus pentru sefia Consiliului Judetean, Victor Mocanu.

Cezar Preda a revenit asupra deciziei dupa ce, in aprilie 2008, consiliul de coordonare al Organizatiei PD-L Buzau i-a validat candidatura la functia de presedinte al Consiliului Judetean si pe cea a lui Constantin Ionescu la Primaria municipiului. Preda a candidat si a pierdut sefia CJ Buzau in 2008.

Luna trecuta, Preda a anuntat ca la alegerile interne din luna iunie va candida la functia de vicepresedinte al Partidului Democrat Liberal. "Mi-am propus sa candidez la functia de vicepresedinte al PD-L, functie pe care o indeplinesc si acum, pe care cred ca am onorat-o si am avut o contributie pentru ca partidul nostru sa fie acolo unde este".

Vezi mai multe informatii despre Cezar Preda

Cezar Preda este casatorit cu Jeanina Preda si impreuna au un fiu, Mircea. Deputatul a dezmintit, luni, in cadrul unui interviu acordat Q Magazine, informatiile vehiculate de mai multa vreme, potrivit carora ar avea o relatie amoroasa cu Elena Udrea. Acesta a spus ca nu s-a intalnit niciodata cu ea intr-un motel, poate si pentru ca "eu sunt prieten cu ea si ne intalnim ori de cate ori vreau si cand vreau".

A fost ani de zile sef in mai multe firme de salubritate si, potrivit presei, controleaza si acum prin interpusi activitatea acestora, motiv pentru care si-a castigat porecla malitioasa de "regele gunoaielor".

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Cezar Preda zi nastere, #Cezar Preda biografie , #stiri Cezar Preda