Cezar Preda: Opozitia nu are niciun interes sa "tranteasca" Guvernul

Sambata, 09 Aprilie 2011, ora 12:30
1288 citiri
Cezar Preda: Opozitia nu are niciun interes sa "tranteasca" Guvernul

Vicepresedintele PD-L, deputatul Cezar Preda, este de parere ca Opozitia nu are niciun interes sa "tranteasca" Guvernul, asa ca USL nu va depune motiune la angajarea raspunderii Guvernului pe Codul de dialog social.

"Este un joc pe sarma ceea ce facem noi, presati de necesitatea unor decizii. Este un joc pe sarma, politic, suntem in legalitate prin asumare, constitutional, insa, pana la urma, asa cum spun politicienii, este un lucru urat, nu le place si nu e bine, in general trebuie sa alegi calea dezbaterilor parlamentare si sa nu ocolesti Parlamentul", a declarat, vineri, vicepresedintele PD-L, citat de Jurnalul National.

Potrivit lui Preda, partidele din Opozitie vor beneficia de faptul ca, luand masuri dure, PD-L va pierde din electorat.

"De 20 de ani nu suntem in stare sa luam niste decizii. A venit vremea sa nu mai ocolim atata si sa nu mai dezbatem steril cate trei-patru ani si sa nu iasa nicio lege si atunci fortam acest lucru prin asumarea raspunderii. (...)

Opozitia, daca nu este multumita, tranteste Guvernul. Trantind Guvernul nu mai iese asumarea si atunci aceste lucruri se dezbat parlamentar, dar cred ca ei nu au niciun interes sa tranteasca Guvernul pentru ca le convine al naibii de mult ca noi luam toate masurile dure, sperand ca, prin acest lucru, populatia ne va da un vot negativ", a mai spus Preda.

#Opozitie Cezar Preda, #trantire Guvern Opozitie , #stiri Cezar Preda