Cezar Preda: Sunt crestin, dar nu cretin. PNL merge intr-o directie gresita. Orban sa se schimbe

Luni, 08 Octombrie 2018, ora 11:02
7531 citiri
Cezar Preda: Sunt crestin, dar nu cretin. PNL merge intr-o directie gresita. Orban sa se schimbe
Foto: Facebook/Cezar Preda

Schimbul dur de replici din interiorul PNL continua. "Eu sunt crestin, dar nu sunt cretin", a declarat deputatul PNL Cezar Preda, dupa ce presedintele formatiunii, Ludovic Orban, a spus ca i se pare ciudata pozitia colegului sau, "care vrea sa fie liderul unei factiuni crestin-democrate in interiorul PNL".

Conducerea PNL a aruncat partidul intr-o noua aventura si catre un nou esec politic, au scris pe Facebook duminica seara, dupa referendumul pentru redefinirea familiei, mai multi liberali cunoscuti, precum Cezar Preda, Catalin Predoiu, Mihai Voicu si Alina Gorghiu.

Cezar Preda considera ca "Partidul National Liberal se duce intr-o directie gresita. Romanii au nevoie de solutii, romanii nu au nevoie de o politica a anilor '96-2000, pentru ca politica '96-2000 pentru dreapta romaneasca a insemnat inceperea dezastrului, disparitia PNTCD-ului. Acum, PNL-ul daca nu-si revizuieste foarte rapid oportunitatea de a conduce Romania, de a arata romanilor ca poate conduce Romania cu solutii, degeaba jucam ping pong cu Dragnea e de vina, Dragnea este un hot, Dragnea este un nenorocit, asta vede fiecare cetatean".

Vezi si Reactia lui Orban dupa criticile din PNL: O iesire ciudata, care avantajeaza PSD

Ludovic Orban a declarat ca i se pare ciudata pozitia colegului sau, "care vrea sa fie liderul unei factiuni crestin-democrate in interiorul PNL".

Iar Cezar Preda i-a oferit o replica: "Raspunsul este dur, nu prea folosesc asemenea cuvinte, dar e corect: eu sunt crestin, dar nu sunt cretin. Eu sunt crestin-democrat si inseamna ca imi iubesc familia, imi iubesc biserica, imi iubesc autoritatea locala. Astea sunt principiile crestin-democratiei. Dar asta nu inseamna ca nu pot convietui intr-un partid care provine din fuziunea a doua partide".

Citeste mai departe declaratiile lui Cezar Preda: PNL merge intr-o directie gresita, rezultatele vor fi catastrofale pe RFI Romania.

#Cezar Preda scandal Ludovic Orban, #Ludovic Orban PNL referendum , #stiri Cezar Preda