Cezar Preda: Un accident nefericit, puteam sa murim toti

Sambata, 21 Februarie 2009, ora 12:49
3002 citiri
Cezar Preda: Un accident nefericit, puteam sa murim toti
Foto: Antena 3

Deputatul PD-L Cezar Preda a fost externat sambata la pranz din Spitalul Judetean Brasov, unde fusese internat in noaptea de vineri spre sambata din cauza intoxicarii grave cu monoxid de carbon.

Preda le-a povestit jurnalistilor care il asteptau la iesirea din spital ca vineri seara a sosit in jurul orelor 21 in Poiana Brasov, invitat fiind alaturi de peste 20 de persoane la o petrecere data de un prieten al sau in pensiunea detinuta de acesta.

"Am mai stat, am jucat carti si pe la 1 si ceva am plecat. Mi s-a facut rau, am simtit gura uscata, am avut convulsii si i-am spus sotiei sa cheme salvarea", a povestit deputatul.

Acesta a explicat ca pensiunea este localizata pe un drum pe care Ambulanta nu putea sa urce, din acest motiv i-a cerut sotiei sa ii ceara cheile de la masina personala proprietarului pensiunii, pentru a fi transportat de urgenta la spital pentru ca se simtea foarte rau.

"Norocul lui ca a lasat usa de schisa. Cand au urcat baietii, l-au intrebat de cheie, au vazut ca nu raspunde si l-au gasit in coma", a spus Preda, precizand ca barbatul era singur in camera, sotia fiind internata cu fetita cea mica la spital, cu doar cateva ore mai inainte.

Deputatul a mai spus ca a fost extrem de impresionat de modul in care au fost cu totii tratati la spital, unde au fost pusi la perfuzii. "Medicii au fost minunati, totul a decurs extrem de rapid. Am vazut si eu ce inseamna o sectie de urgenta", a spus acesta, precizand ca aproape toti cei afectati se simt bine in acest moment, cu exceptia proprietarului pensiunii, Constantin Ghiveci, care a fost adus in coma si va mai sta cateva zile in spital.

"Cred ca murea. Am vorbit cu el. Mi-a si zis: 'bai, mi-ai salvat viata'. Eu am cerut doar cheia de la masina lui, ca sa pot sa ajung la salvare", a mai declarat deputatul care a precizat ca barbatul este un vechi prieten: "mi-a fost coleg de fabrica cand eram sef de sectie".

"A fost un accident nefericit. Puteam sa murim toti", a conchis Cezar Preda precizand ca deocamdata nu se stie cauza exacta a producerii evenimentului dar, potrivit reprezentantilor de la Distrigaz sositi la fata locului pentru ancheta, se pare ca a fost vorba de o defectiune la centrala termica a locuintei, mai precis la senzorii de carbon.

Camelia Badea

Burduja îl atacă pe Nicușor Dan: "Nepăsarea şi incompetenţa au lăsat zeci de mii de oameni fără căldură şi apă caldă"
Burduja îl atacă pe Nicușor Dan: "Nepăsarea şi incompetenţa au lăsat zeci de mii de oameni fără căldură şi apă caldă"
Administraţia actuală a realizat investiţii "prea puţine şi prea lente" pentru a reabilita reţeaua de termoficare a Capitalei, a declarat miercuri, 24 aprilie, liderul PNL Bucureşti,...
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
#Cezar Preda intoxicat, #pensiune Brasov, #Constantin Ghiveci , #stiri Cezar Preda