CFR Cluj se umple de bani

Sambata, 04 Octombrie 2008, ora 08:21
2675 citiri
CFR Cluj se umple de bani

Prestatia buna a celor de la CFR Cluj in grupele Ligii Campionilor se resimte si in conturile clubului. Echipa patronata de Arpad Paszkany a incasat pana in acest moment aproape 10 milioane de euro, dupa doar doua meciuri disputate.

Forul european a rasplatit calificarea CFR-ului in grupe cu 3 milioane de euro si, in plus, fiecare meci disputat in Liga mai reprezinta 400.000 de euro pentru fiecare club, iar echipa lui Trombetta mai are patru meciuri de jucat in faza grupelor.

Rezultatele bune ale campioanei au fost si ele rasplatite. In contul celor de la CFR Cluj au intrat deja 600.000 de euro pentru victoria de la Roma si 300.000 de euro pentru egalul cu Chelsea. In total, CFR Cluj a primit de la UEFA 6.3 milioane de euro.

Echipa din Gruia va juca cu casa inchisa toate meciurile din Liga Campionilor si acest lucru mai aduce 2.1 milioane de euro visteria clubului, suma la care se adauga si banii veniti din partea Consiliului Local Cluj, aporoximativ 200 de mii de uero.

Nu doar finantatorii au de castigat, ci si jucatorii. Pe langa faptul ca valoarea lor de piata a crescut enorm, ei au primit 23.300 de euro prima pentru primele doua meciuri din grupa. Victoria de la Roma a fost rasplatita cu 13.300 de euro, in timp ce egalul cu Chelsea cu 10.000 de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Americanii vor să înarmeze și să reconstruiască Ucraina cu banii rușilor. 3 miliarde de euro ar ajunge anual la Kiev
Americanii vor să înarmeze și să reconstruiască Ucraina cu banii rușilor. 3 miliarde de euro ar ajunge anual la Kiev
Statele Unite speră că reuniunile de primăvară ale FMI şi ale Băncii Mondiale vor face posibilă să avanseze, împreună cu ţările partenere, proiectul de a folosi activele blocate ale...
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#CFR Cluj, #bani, #Liga Campionilor , #Arpad Paszkany