Paszkany rupe tacerea: Oferta pentru Reghecampf, cati bani a bagat la CFR si cum revolutioneaza Liga 1

Vineri, 04 Octombrie 2013, ora 14:33
5994 citiri
Paszkany rupe tacerea: Oferta pentru Reghecampf, cati bani a bagat la CFR si cum revolutioneaza Liga 1

Arpad Paszkany a vorbit pentru prima oara cu presa dupa aproape trei luni de zile.

Patronul celor de la CFR Cluj a tratat subiecte interesante, precum situatia gruparii ce o patroneaza, starea fotbalului romanesc, dar si oferta facuta lui Laurentiu Reghecampf in vara.

Iata cateva fragmente din interviul acordat de patronul lui CFR Cluj pentru cotidianul Fanatik:

de ce a tacut:

"N-am mai vorbit sau aparut pe micile ecrane deoarece ca am fost plecat din tara. Cineva trebuie sa se ocupe si de motorul unei echipe de fotbal, adica de partea economica"

ce se intampla cu CFR Cluj:

"Acest proiect CFR a inceput cu Iuliu Muresan, cu prietenul meu, Iuliu Muresan. Cat sunt la CFR, nu se pune problema sa plece. E un subiect inchis. La fel, Grigoras poate sa stea linistit. Stiu ca de fiecare data cand am zis asta, au urmat schimbari. Cata vreme Grigoras poarta emblema clubului, atunci suntem impreuna. Grigoras are doar cateva meciuri la echipa, nu el a facut lotul. Cand aduci un antrenor pe parcursul campionatului, ce poti sa ceri?"

cati bani a investit la gruparea din Gruia:

"Foarte sincer, tot greul l-am dus eu. Am facut un audit si releva ca din totalul veniturilor realizate de CFR, 94 milioane de euro au fost injectati de mine, ca persoana, sau de firmele mele. Bani, cu tot, au fost investiti 180 de milioane in zece ani. Asta inseamna, stadion, echipament, cantonamente, jucatori, tot"

oferta pentru Reghecampf:

"Nu cred ca vreun antrenor care joaca Liga Campionilor renunta la acest lucru. Au fost niste discutii de la distanta, niste tatonari. Eu nu m-am intalnit cu Reghecampf. Este interesant ca antrenor, cu toata echipa lui tehnica, cu care conduce Steaua"

cum am putea imbunatatii fotbalul romanesc:

"Fotbalul nostru, ca valoare, trebuie sa se reformeze intr-un sistem regulat, cu play-off si play-out, cu 14 echipe. Pentru ca toate echipele ar avea mai multe meciuri si mult mai importante. Ar fi numai derbi-uri"

Arpad Paszkany e patronul celor de la CFR Cluj din 2002.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Arpad Paszkany oferta Reghecampf, #Paszkany bani CFR Cluj , #Arpad Paszkany