Amical: CFR Cluj - VfL Bochum (3 - 1)

Marti, 15 Iulie 2008, ora 21:25
1967 citiri
Amical: CFR Cluj - VfL Bochum (3 - 1)

Campioana Romaniei a reusit sa treaca de germanii de la VfL Bochum, in cadrul unei partide amicale jucata in stagiul de pregatire din Austria cu scorul de 3 - 1.

Scorul a fost deschis in minutul 10, de "romani", prin Souza, care a reluat cu latul din apropierea portii dupa ce un jucator al germanilor a respins de pe linia portii balonul trimis cu capul de Didi.

In minutul 32, scorul a fost majorat, Didi, a scapat singur dupa o pasa perfecta a lui Deac, insa a fost faultat in careu si arbitrul a dictat o lovitura de la 11 metri, transformata de Muresan.

Germanii au reusit sa reduca din diferenta in ultimul minut al primei reprize, dupa o lansare a lui Fuchs, care l-a invins pe Nuno Claro.

Tabela de marcaj a fost inchisa in minutul 72 de Ruiz, care l-a invins pe portarul celor de la Bochum dupa o pasa a lui Deac.

Ioan Andone a trimis in teren urmatorul 11: Nuno Claro (Stancioiu 50) - Panin, Muresan (Cadu 62), Souza (Toma 76), Pereira (Tony 62) - Kone (Semedo 56), Leao (Minteuan 73), Prette (Peralta 58), Deac (Trica 73) - Didi (Oberman 67), Dubarbier.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat vineri seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 5-1, că jucătoriii săi au făcut o partidă perfectă. ”Un meci perfect. Tot ce am...
#CFR Cluj, #Bochum, #amical, #Austria, #cantonament , #cantonament