CFR Cluj - Braga. In ceata, spre optimile Champions League!

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 20 Noiembrie 2012, ora 08:52
3533 citiri
CFR Cluj - Braga. In ceata, spre optimile Champions League!

CFR Cluj isi joaca, marti seara, sansa uriasa de a se lupta pentru o calificare istorica in optimile de finala ale Champions League. Intalnirea cu Braga este amenintata insa si de ceata care a pus stapanire pe Ardeal si care da peste cap traficul rutier si aerian.

Daca in Liga 1 se poticneste in fata oricarui adversar, campioana Romaniei evolueaza foarte bine in Europa. O victorie in fata Bragai le-ar asigura "feroviarilor" locul 3 in Grupa H si, implicit, calificarea in Europa League, insa si sansa uriasa de a se lupta pentru primavara Ligii Campionilor pana in ultimul moment.

Simtind importanta deosebita a meciului, patronul celor de la CFR, Arpad Paszkany, s-a implicat in motivarea jucatorilor. Pe de o parte le-a reamintit acestora faptul ca vor primi bonusuri consistente pentru calificarea in primavara europeana iar de cealalta parte le-a transmis clar ca, in cazul in care se va rata si acest obiectiv, lotul va fi remaniat si multi sportivi vor fi dati afara sau vanduti.

Unul dintre avantajele mari pe care CFR-ul le are in fata celor de la Braga este antrenorul Paulo Sergio, cel care s-a intalnit de multe ori cu adversarii de marti seara, cunoscandu-le toate secretele.

Din acest motiv Sergio va schimba usor formula de joc a clujenilor. Tehnicianul isi doreste o echipa de contraatac, cu jucatori rapizi si tehnici in fata si cu fotbalisti extrem de siguri pe ei in defensiva.

Brazilianul Bastos va fi folosit in atac, in locul lui Kapetanos, urmand a fi sustinut pe flancuri de Camora si Sougou. Grecul va intra numai in repriza secunda, daca Braga va fi in avantaj pe tabela si va trebui fortat un gol.

Echipele probabile:

CFR CLUJ: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Rada - Muresan, Rui Pedro, L.Alberto - Sougou, Camora - Bastos.

Antrenor: Paulo Sergio

Braga: Beto - Salino, Coelho, Douglao, Elderson - Custodio, Viana, Alan, Micael, Amorim - Eder.

Antrenor: Jose Peseiro

Arbitri: Serghei Karasev (centru), Nikolai Golubev, Tihon Kalughin (asistenti), Aleksei Nikolaev, Maksim Laiuskin (aditionali) - toti din Rusia.

Clasamentul Grupei H dupa patru partide:

1. Man.Utd 12 puncte

2. Galatasaray 4 puncte

__________

3. CFR 4 puncte

-------------

4. Braga 3 puncte

Meciul din Gruia va fi transmis in direct pe site-ul Ziare.com, incepand cu ora 21.45. Partida va fi televizata pe DigiSport, DolceSport si TVR.

Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER, partidul condus de fostul premier Dacian Cioloș, anunță că a trimis o invitație la dialog colegilor de la USR, PMP și Forța Dreptei, filialele din București, în vederea găsirii...
#CFR Cluj Braga Liga Campionilor, #avancronica CFR Cluj Braga, #CFR Cluj Liga Campionilor , #Champions League