Galatasaray - CFR Cluj. Meci de totul sau nimic pentru Andone

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 23 Octombrie 2012, ora 09:02
4822 citiri
Galatasaray - CFR Cluj. Meci de totul sau nimic pentru Andone

Campioana Romaniei, CFR Cluj, evolueaza marti seara intr-un meci crucial pentru antrenorul Ioan Andone. Postul tehnicianului in Gruia depinde de un rezultat pozitiv in partida cu Galatasaray, contand pentru Grupa H a Ligii Campionilor.

Clujenii abordeaza meciul de pe Turk Telekom Arena avand o situatie paradoxala. Daca in Champions League stau foarte bine, avand trei puncte dupa meciurile cu Braga si Manchester United, in Liga 1 campionii sufera teribil, aflandu-se pe un rusinos loc 10, la 13 puncte in spatele liderului Steaua.

Parcursul mult sub asteptari din intrecerea interna ii face pe sefii CFR-ului sa se gandeasca tot mai mult la demiterea lui Ioan Andone. Antrenorul a fost la un pas de a fi dat afara in weekend, atunci cand formatia din Cluj a pierdut meciul cu Viitorul Constanta.

"Falcosul" a fost pastrat pe banca pentru ca nu s-a dorit destabilizarea echipei inainte de meciul important cu Galatasaray. In cazul unui rezultat bun, fie el egal sau victorie, CFR va face un pas mare spre calificarea in primavara europeana, de aceea sefii nu vor sa riste aceasta posibila performanta cu o decizie pripita.

Insa, daca echipa va fi invinsa la Istanbul, atunci Ioan Andone va pleca fara discutii de la Cluj, presedintele Iuliu Muresan lucrand deja la o lista de posibili inlocuitori.

"Nu ma intrebati pe mine de demitere, vorbiti cu Paszkany" - Ioan Andone.

Tehnicianul campioanei va alinia o formula de echipa usor conservatoare, un 4-4-1-1 cu care vrea, inainte de toate, sa isi blocheze adversarii si abia apoi sa atace poarta Galatei.

Exista posibilitatea ca Andone sa forteze din primul minut cu Sougou, insa inca se asteapta un verdict clar al staff-ului medical. Africanul a fost fortat si in Liga 1, impotriva Viitorului, el parasind terenul accidentat dupa doar 10 minute.

Iata echipele probabile:

Galatasaray: Muslera - Eboue, Semih, Nounkeu, H.Balta - Melo, Selcuk, Amrabat, E.Baytar - Elmander, U.Bulut.

Antrenor: Fatih Terim

CFR CLUJ: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Sepsi - Aguirregaray, Godemeche, Muresan, Camora - Bastos - Kapetanos.

Antrenor: Ioan Andone

Iata cum arata clasamentul Grupei H, din care face parte si CFR-ul:

1. Manchester United 6 puncte

2. CFR CLUJ 3 puncte

___________

3. Braga 3 puncte

-----------

4. Galatasaray 0 puncte

In cealalta partida din aceasta grupa, Braga se deplaseaza pe "Teatrul Viselor" din Manchester pentru a da piept cu trupa lui Sir Alex Ferguson.

Meciul de la Istanbul va fi transmis in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com incepand cu ora 21.45. La TV, partida va putea fi urmarita pe posturile DigiSport 1, TVR 1 si DolceSport 1.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Galatasaray CFR Cluj avancronica, #Galatasaray CFR Cluj echipe, #Galatasaray CFR Cluj LIVE, #Galatasaray CFR Cluj Liga Campionilor , #Champions League