Presa elvetiana, despre FC Basel - CFR Cluj

Miercuri, 24 Noiembrie 2010, ora 07:29
2239 citiri
Presa elvetiana, despre FC Basel - CFR Cluj

Presa elvetiana a salutat victoria obtinuta de FC Basel cu CFR Cluj, scor 1-0, in etapa a 5-a a Grupelor Ligii Campionilor, considerand ca formatia din Liga I a avut o prestatie dezamagitoare.

Jurnalistii de la Blick au scris ca FC Basel a obtinut o victorie meritata si ca diferenta de pe tabela putea fi mai mare.

"Basel a fost clar echipa mai buna si a meritat victoria. Almerares a reusit in minutul 15 un gol de aur, care o duce pe Basel in primavara europeana. Campioana Elvetiei putea castiga mai clar. Basel a ratat, a ratat, neglijand ocazie dupa ocazie.

Din pacate, Roma a intors rezultatul cu Bayern si a castigat. Pentru a merge mai departe in Liga Campionilor, Basel trebuie sa o bata pe Bayern, iar Roma sa piarda la Cluj. Sanse infime, pur teoretice."

Neue Zurcher Zeitung a notat ca "reusita lui Almerares a securizat locul 3 in grupa. In repriza a doua CFR a fost mai activa si a pus cat de cat la lucru defensiva elvetiana."

Publicatia Sport a taxat prestatia slaba a CFR-ului, scriind ca formatia pregatita de Sorin Cartu a evoluat sub nivelul Ligii Campionilor.

"Almerares pastreaza Basel pe drumul european. CFR a oferit o prestatie sub asteptari, dezamagitoare. Mai ales in prima repriza, oamenii lui Cartu au parut sub nivelul Ligii Campionilor. Atacul a fost inofensiv. De nervi, Cartu chiar a spart un geam al bancii de rezerve."

20 Minuten a trecut in revista victoria normala a echipei lui Thorsten Fink, regretand insa diferenta minima de pe tabela.

"Basel continua in Europa. Victorie normala, Basel a dictat ritmul, a fost superioara si a pus la respect campioana Romaniei. Superioritatea clara putea fi concretizata si pe tabela, pentru un scor mai aproape de adevar, care sa dea si mai multa liniste pana la finalul jocului. Basel a atacat, CFR a fost ocupata in aparare."

SF Sport a notat ca "greu poate fi remarcat ceva in jocul lui CFR. Adevarul e ca si Basel le-a facut romanilor viata grea, atacand permanent. Atacurile CFR-ului au fost imprecise, marile ocazii - inexistente."

CFR Cluj a pierdut marti seara partida disputata in deplasare cu FC Basel, scor 0-1, in grupele Ligii Campionilor, ratand calificarea in primavara europeana.

CFR Cluj pierde clar la Basel si isi ia adio de la Europa

In ultima etapa, CFR Cluj va intalni AS Roma, pe teren propriu, intr-un meci care va avea miza doar pentru italieni.

C.F.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#CFR Basel Liga Campionilor, #presa elvetiana CFR Basel , #Champions League