Miriuta, multumit de rezultat: "Am jucat foarte bine si am avut atitudine si determinare. Cred ca este cel mai bun meci al meu de cand sunt la CFR"

Sursa: ProSport
Luni, 07 Aprilie 2014, ora 05:42
88 citiri
Vasile Miriuta este multumit de rezultatul inregistrat cu Petrolul, scor 1-1, chiar daca echipa sa a jucat mai bine de 30 de minute in superioritate numerica. Antrenorul ardelenilor considera ca acesta a fost cel mai bun meci al sau de cand a preluat CFR-ul.

"Imi felicit echipa, am jucat foarte bine si am avut atitudine si determinare. Dupa primirea golului am demonstrat caracter si am revenit. Poate puteam sa facem mai mult pentru ca ei au jucat in 10 oameni. Cred ca este cel mai bun meci ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.