Soc in Cupa: Gloria Bistrita a eliminat pe CFR Cluj

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 11 Noiembrie 2010, ora 18:53
2820 citiri
Soc in Cupa: Gloria Bistrita a eliminat pe CFR Cluj

Gloria Bistrita a detonat bomba acestui sezon de Cupa Romaniei, eliminand in faza sferturilor de finala campioana CFR Cluj. Baietii lui Nae Manea s-au impus cu 1-0 chiar in Gruia, uimind pe toata lumea.

"Feroviarii", detinatori ai trofeului, au inceput in forta, insa Bastos, in trei randuri, nu a reusit sa deschida scorul. Mijlocasul lui CFR si-a trecut in cont o bara, in minutul 7, si alte doua ocazii mari in primul sfert de ora.

Pana la pauza, oaspetii practic nu au miscat in ofensiva, echipa lui Nae Manea fiind mai interesata de aparare.

Partea secunda a inceput dupa aceleasi coordonate, cu o Gloria care s-a aparat cat a putut de exact si cu un CFR ce alerga aproape disperat dupa deschiderea scorului.

Soarta meciului s-a schimbat in minutul 71. Bajenaru se dueleaza cu Tony in apropierea careului, fundasul clujenilor isi trage adversarul de tricoul, arbitrul Balaj lasa jocul sa continue, insa revine asupra deciziei la semnalizarea asistentului si acorda lovitura de la 11 metri.

Golgheterul Junior Moraes a transformat si a adus Bistrita in avantaj.

Jucatorii CFR-ului au asediat apoi poarta lui Albut, in incercarea de a egala, insa De Zerbi si Sforzini au ratat ocazii rarisime in ultimele minute de joc.

Scor final, CFR Cluj - Gloria Bistrita 0-1 si "feroviarii" bifeaza prima infrangere in Cupa dupa 4 sezoane.

Echipele de start:

CFR CLUJ: Nuno Claro - Tony, Cadu, Piccolo, Edimar - E. Kone, Costa, Peralta, Bastos - Bud, Traore

Rezerve: Stancioiu, Rada, Panin, Culio, De Zerbi, Batin, Sforzini.

Antrenor: Sorin Cartu

GLORIA BISTRITA: Albut - Achim, Nastase, Szukala, Velcovici - C. Petre, A. Muresan, Nalati, Keita, Bajenaru - B. Moraes.

Rezerve: Irimia, Tudose, J. Moraes, Saceanu, Predescu, Anton, De Souza.

Antrenor: Nae Manea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#CFR Cluj eliminata Cupa, #Bistrita elimina CFR Cupa, #Moraes gol CFR Cluj, #Gloria Bistrita semifinale Cupa Romaniei , #Cupa Romaniei