Cu gandul la o noua minune

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 16 Decembrie 2009, ora 12:14
1770 citiri
Cu gandul la o noua minune

Dinamo isi joaca miercuri seara ultima sansa de calificare in primavara europeana. Ros-albii au insa nevoie de un joc consistent si de mult noroc pentru a castiga la o diferenta de doua goluri pe terenul lui Panathinaikos.

Pentru a forta o noua "minune" in acest sezon de Europa League, sefii lui Dinamo au scos de la naftalina echipamentul norocos de la Liberec, astfel ca baietii lui Talnar vor evolua in galben si negru.

Liderii vestiarului, Gabi Tamas si Marius Niculae, au dat tonul declaratiilor optimiste anuntand ca victoria este posibila.

"Putem sa batem la Atena. Trebuie sa avem putin noroc la inceput si sa ne iasa jocul, dar este posibil! Am inceput cu o minune, de ce sa nu credem si in a doua?", a spus Tamas, fundasul fiind completat de Niculae: "Avem nevoie de foarte mult noroc la Atena. Speram intr-o minune in Grecia. Nu o sa avem viata usoara insa speram sa reusim o victorie si asa sa mai spalam din lucrurile rele de peste an."

Pregatiti de un nou antrenor, Nikos Nioplias, cel care l-a inlocuit pe Ten Cate, grecii au anuntat ca se concentreaza asupra intrecerii interne, insa este greu de crezut ca vor lasa din mana o calificare ce le sta la indemana.

Echipe probabile

Panathinaikos: Tzorvas - Kante, Bjarsmyr, Vintra, Spiropoulos - Gilberto Silva, Karagounis - Leto, Katsouranis, Ninis - Cisse.

Dinamo: Dolha - Molinero, Goian, Tamas, Pulhac - Torje, Adrian Cristea, N'Doye, Alexe - Adrian Cristea, Niculae.

Situatia in grupa F:

1. Galatasaray 13p

2. Panathinaikos 9p

3. DINAMO 6p

4. Sturm Graz 1p.

CFR Cluj joaca pentru palmares

O alta echipa din Romania, CFR Cluj, va juca miercuri in grupele Europa League. Spre deosebire de dinamovisti, ardelenii lui Mandorlini stiu deja ca vor termina pe ultimul loc in grupa K indiferent de rezultatul partidei cu PSV Eindhoven

Olandezii sunt si ei siguri de locul 1 in grupa, astfel ca meciul se anunta relaxat, singurele motive de ingrijorare fiind date de vreme. In Romania ninge abundent de doua zile si disputa din Gruia ar putea fi amanata daca organizatorii nu reusesc sa curete gazonul.

Echipele probabile:

CFR Cluj: Nuno Claro - Tony, Muresan, Alcantara, Panin - Culio, Andre Leao, Deac - Y.Kone, Traore, Dubarbier;

PSV Eindhoven: Isaksson - Ooijer, Maza Rodriguez, Salsido, Pieters - Afellay, Bakkal, Reis - Lazovic, Toivonen, Dzsudzak; Antrenor: Fred Rutten

Situatia in grupa K:

1. PSV Eindhoven 11p

2. FC Copenhaga 7p

3. Sparta Praga 7p

4. CFR CLUJ 3p

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Panathinaikos Dinamo Europa League, #CFR Cluj PSV Eindhoven, #romani grupe Europa League , #Europa League