Costea, dorit de Steaua si CFR Cluj

Vineri, 25 Aprilie 2008, ora 07:37
2902 citiri
Costea, dorit de Steaua si CFR Cluj

Forma impresionanta aratata de atacantul Universitatii Craiova, Florin Costea, le-a atras atentia si ocupantelor primelor doua locuri in Liga I, Steaua si CFR Cluj, care au anuntat ca si-l doresc.

Gigi Becali, in stilul lui caracteristic, a declarat deja ca jucatorul va ajunge la Steaua, chiar daca finantatorul craiovenilor, Adrian Mititelu, a anuntat ca jucator, daca va fi sa plece, o sa plece in afara.

"Oferta pentru Costea am facut-o si ramane in picioare, dar o vom reinnoi dupa finalul campionatului. Baiatul va veni la Steaua, nu se va duce la CFR, asta va asigur eu", a spus Becali.

De partea cealalta, clujenii au ezitat sa faca declaratii pripite, spunand doar, prin vocea tehnicianului Ioan Andone, ca este un jucator formidabil si ca, daca ar putea, l-ar transfera imediat la Cluj.

"Miercuri seara am vazut un jucator formidabil si el se numeste Florin Costea. L-as lua imediat cu noi in avion daca s-ar putea", a declarat Andone.

CFR Cluj l-a refuzat acum 3 ani

In vara lui 2005, Costea, care juca inca la CSM Rm. Valcea, a fost propus CFR-ului de Razvan Zamfir, actualul director al clujenilor, care la vremea respectiva era impresar.

Oferta fostului agent de jucatori s-a lovit atunci de refuzul clujenilor, care nu au vrut sa scoata in jur de 50.000 de euro.

Florin Costea (23 de ani) are 1.84 metri si 77 kilograme, evolueaza ca atacant si a disputat 49 de meciuri in Liga I, marcand 20 de goluri. In acest sezon, Costea a marcat 15 goluri.

Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Fostul portar Florin Oprea, care a fost titular între buturile echipei de fotbal Universitatea Craiova în sezonul 1973-1974, în care alb-albaştrii au cucerit primul lor titlu din palmares, a...
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
#Florin Costea, #Universitatea Craiova, #Steaua, #CFR Cluj , #Liga I