De ce fug investitorii straini de fotbalul romanesc? Iata ce s-a intamplat la CFR Cluj

Luni, 22 August 2016, ora 11:37
6213 citiri
De ce fug investitorii straini de fotbalul romanesc? Iata ce s-a intamplat la CFR Cluj
Foto: Facebook/ Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

Fotbalul romanesc nu reuseste sa atraga investitori straini, iar putinii oameni de afaceri interesati sa bage bani in cluburile noastre sunt speriati de realitatile din tara.

Cei de la CFR Cluj au fost in doua randuri aproape de a fi preluati de straini, insa de fiecare data acestia au fost facuti sa renunte la idee.

Primul grup de investitori a renuntat la planul de a prelua clubul dupa ce Fiscul a stabilit ca exista o serie de datorii considerabile, care ulterior au fost anulate, iar cel de-al doilea s-a retras dupa ce actualii conducatori au intrat in atentia procurorilor.

"Au fost doua grupuri de investitori care si-au aratat interesul sa investeasca in club, dar s-au intamplat doua chestii. Prima data a fost luat fotbalul la control si s-a constatat ca datoram statului 10 milioane de euro si s-au speriat investitorii cand au auzit ca trebuie sa mai dea 10 sau 11 milioane de euro.

Era un grup anglofon, nu pot sa spun mai mult. Apoi, tot statul a venit si a anulat decizia. S-a facut o amnistie fiscala, pentru ca noi lucram conform legii. Suma s-a anulat, dar investitorii n-au mai revenit.

A doua oara erau niste investitori din Italia. Era ceva foarte serios si chiar imi pare rau ca nu va pot spune numele. Atunci a aparut cealalta situatie, in care sunt implicat si eu si s-au retras si ei. Moggi? Nu, un nume mai important. Imi pare rau ca nu pot spune", a declarat Iuliu Muresan, presedintele lui CFR, pentru ProSport.

In conditiile in care strainii n-au mai ajuns la Cluj, cei de la CFR se confrunta cu probleme financiare destul de serioase si ar putea renunta la jucatori importanti pentru a echilibra bugetul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#CFR Cluj investitori straini, #CFR Cluj patroni straini , #Liga I
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"De ce fug investitorii straini de fotbalul romanesc? Iata ce s-a
Poza BURUCEAGA
BURUCEAGA
rank 1