Liga 1: Astra Giurgiu castiga pe terenul CFR-ului

Vineri, 16 Noiembrie 2012, ora 20:55
3887 citiri
Liga 1: Astra Giurgiu castiga pe terenul CFR-ului

Astra a obtinut o victorie extrem de importanta in etapa cu numarul 16 a Ligii 1, giurgiuvenii reusind sa se impuna, scor 2-0, pe terenul campioanei CFR Cluj. mai mult, pe final de meci gazdele au ratat golul de onoare chiar si de la 11 metri.

Partida din Gruia a inceput in nota de dominare a campionilor, care au irosit si prima ocazie prin Rui Pedro. Ulterior, oaspetii de la Giurgiu au inceput sa isi arate coltii pe contraatac, Fatai si Distefano fiind cei mai amenintatori la poarta lui Felgueiras.

Dupa o jumatate de ora din meci, Silviu Lung a avut o interventie de zile mari la sutul lui Rada iar imediat, pe contra, Felgueiras a respins balonul trimis in forta de Fatai.

Pana la urma, Astra a deschis scorul in minutul 45, atunci cand Budescu, plecat dintr-o evidenta pozitie de offside, a sutat plasat, fara speranta pentru portarul ardelenilor.

La nici un minut distanta, Fatai si Takayuki au trecut pe langa 2-0, Felgueiras facand minuni in poarta CFR-ului.

Partea secunda a insemnat un efort aproape disperat al gazdelor de a marca macar golul egalizator, insa acest efort s-a lovit de zidul defensiv al giurgiuvenilor. Au existat si o serie de ratari foarte mari, Bastos si Sougou remarcandu-se la acest capitol.

In minutul 86, Budescu il lanseaza excelent pe Ivanovski iar acesta nu pierde timpul si il executa pe Felgueiras, ducand scorul la 2-0.

In fine, in prelungirile partidei, Ben Youseff il jeneaza pe Rui Pedro in propriul careu si arbitrul arata punctul de la 11 metri. Kapetanos a executat insa slab si Silviu Lung a retinut.

In urma acestui rezultat Astra si-a consolidat locul de pe podiumul Ligii 1, in timp ce CFR-ul s-a adancit si mai mult in zona mediana.

Echipele:

CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Rada - L. Alberto - Rui Pedro, Sougou, Bastos, Camora - Kapetanos

Rezerve: Stancioiu - Panin, Bus, Hora, Godemeche, Diogo Valente, Vass

Antrenor: Paulo Sergio

ASTRA: S. Lung jr. - Barboianu, V. Gaman, A. Muresan, Junior Morais - De Amorim, Takayuki, Yahaya, Di Stefano - Budescu, Fatai.

Rezerve: Gavrilas - Ben Youssef, Bukari, Ivanovski, Nogo, Kende, D. Gaman

Antrenor: Valentin Sinescu

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#CFR Cluj Astra rezultat, #rezultate Liga 1, #rezultate Astra Liga 1, #rezultate CFR Liga 1 , #Liga I