CFR Cluj, la pamant!

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 22 August 2011, ora 22:19
3331 citiri
CFR Cluj, la pamant!

CFR Cluj este la pamant, fosta campioana inregistrand, luni seara, a doua infrangere consecutiva in Liga 1. Ardelenii au pierdut meciul jucat in deplasare cu Pandurii Targu Jiu, scor 2-0.

"Feroviarii" au abordat disputa cu Pandurii avand in minte infrangerea suferita etapa trecuta, in fata celor de la Gaz Metan Medias, si simtind deja presiunea pusa de liderul Dinamo, care a avut un parcurs perfect pana acum in campionat.

Dupa un debut mai bun al gorjenilor, Kapetanos a ratat prima mare ocazie a meciului in minutul 10, atunci cand atacantul grec, gasit bine in interiorul careului, a sutat direct in portarul Mingote.

In continuare, gazdele au revenit la carma jocului si au mai amenintat de cateva ori poarta lui Fernandes. Primul gol a fost marcat inainte de pauza, atunci cand goalkeeperul adus de CFR pentru a rezolva probleme din poarta a gafat incredibil si i-a permis lui Lemnaru sa deschida scorul.

In partea secunda, jucatorii de la Pandurii au incercat sa fragmenteze jocul cat au putut de mult pentru a tine balonul departe de poarta lui Mingote. Tactica le-a iesit de minune, ba chiar Lemnaru a fost foarte aproape de "dubla" in minutul 67.

Cardoso a punctat pentru 2-0 in minutul 74, atunci cand a reluat in plasa un balon trimis bine din corner de Bacila.

Ultima ocazie a meciului le-a apartinut celor de la CFR, Bastos luand la tinta bara in prelungiri. Pandurii s-au impus cu scorul de 2-0 iar clujenii se asteapta la un nou sezon dificil, in ciuda investitiilor masive din vara.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#CFR Cluj la pamant, #CFR Cluj invinsa Pandurii, #rezultate CFR Cluj, #CFR Cluj Liga 1, #pandurii victorie CFR Cluj , #meciuri