Liga 1: CFR Cluj umileste Brasovul lui Cartu

Sambata, 03 Noiembrie 2012, ora 21:22
2506 citiri
Liga 1: CFR Cluj umileste Brasovul lui Cartu

CFR Cluj a castigat cat se poate de clar meciul cu FC Brasov, din etapa cu numarul 14 a Ligii 1, formatia lui Sorin Cartu incasand cinci goluri in Gruia.

Pe o ceata destul de densa, meciul de pe terenul campioanei a inceput destul de linistit. Putinii spectatori din tribune erau mai preocupati de ironiile adresate favoritilor decat de incurajarea echipei iar "stegarii" s-au masat in propria jumatate incercand sa evite golurile.

Dupa un sfert de ora de acalmie, Gabi Muresan a reluat frumos cu capul, profitand si de o iesire gresita a portarului Taborda, iar Kapetanos nu a avut de indeplinit decat o simpla formalitate, impingand balonul in poarta dintr-un metru.

Dupa o ocazie buna a lui Valente, irosita de "ceferist", Brasovul a replicat prin Mateiu, al carui sut a fost respins greu de Felgueiras. Atent la respingere, Buga a reluat slab, pe langa poarta goala.

Daca prima repriza a fost destul de saraca in fotbal, cea de-a a doua a fost diametral opusa. Gabi Muresan a deschis balul in minutul 54, marcand pentru 2-0 din centrarea lui Valente.

A urmat reusita lui Cadu, capitanul campioanei transformand cu siguranta un penalti obtinut de Pantelis Kapetanos. Doar trei minute mai tarziu acelasi Valente a centrat inca o data foarte bine iar Rui Pedro a trimis in plasa portii Brasovului.

In fine, cu 10 minute inainte de final, Aguirregaray a inchis tabela cu un sut fabulos, de la 25 de metri, avand de partea sa si o pozitionare de incepator a nefericitului Taborda.

Pe langa cele cinci goluri, gazdele au mai avut cel putin patru ocazii mari, semn ca dominarea lor a fost cvasi-totala.

Echipele de start:

CFR CLUJ: Felguiras - Pinto, Cadu, Piccolo, Sepsi - Luis Alberto, Muresan - Valente, Bastos, Camora - Kapetanos

Rezerve: Stancioiu, Rada, Hora, Bjelanovic, Deac, Rui Pedro, Aguirregaray

FC BRASOV: Taborda - Velayos, Machado, Lazar, Ionescu - Straut, Mateiu, I. Popa - Viveiros Paun - Buga

Rezerve: D. Mutu, Al. David, R. Barbu, Potecu, V. Olariu, Brata, Hadnagy

M.D.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#CFR Cluj FC Brasov rezultat, #rezultate Liga 1, #rezultate CFR Cluj Liga 1 , #Sorin Cartu