Avancronica intalnirii CFR Cluj - Chelsea

Miercuri, 01 Octombrie 2008, ora 07:44
2158 citiri
Avancronica intalnirii CFR Cluj - Chelsea

CFR Cluj va incerca miercuri seara sa produca o noua surpriza in grupele Ligii Campionilor, dupa succesul inregistrat acum doua saptamani la Roma. Clujenii vor primi vizita finalistei de anul trecut, puternica Chelsea Londra.

Dupa succesul de pe Olimpico, clujenii abordeaza intalnirea cu englezii de la egal la egal, ambele echipe avand cate 3 puncte dupa prima etapa a Grupei A a Ligii Campionilor. Trupa patronata de Roman Abramovic a invins in primul meci pe Bordeaux, pe teren propriu, cu 4-0.

Cu siguranta, pentru clujeni si-un rezultat de egalitate ar fi un rezultat istoric, in timp ce englezii au venit cu dorinta declarata de a pleca acasa cu toate cele trei puncte.

La conferinta oficiala de presa de marti, tehnicianul lui Chelsea, Luiz Felipe Scolari, a lasat sa se inteleaga ca se teme de CFR, dar s-a si laudat, spunand ca i-a studiat si ii cunoaste foarte bine pe jucatorii clujeni.

Mai mult ca sigur, tribunele stadionului "Dr. Constantin Radulescu" vor fi pline, fiind vandute toate cele 4.000 de tichete scoase la vanzare, in afara abonamentelor pentru Liga Campionilor. Printre cei aproximativ 20 de mii de spectatori vor fi si 1.000 de sustinatori ai englezilor.

Pentru aceasta partida, tehnicianul italian al clujenilor nu va putea conta pe trei jucatori: Andre Leao, Minteuan si Peralta, toti trei avand probleme medicale. De partea cealalta, brazilianul de pe banca tehnica a lui Chelsea nu-i va avea la dispozitie pe accidentatii Joe Cole, Carvalho si Deco, dar nici pe Drogba, acesta fiind suspendat.

Echipele probabile:

CFR Cluj: Stancioiu - Tony, Cadu, De Sousa, Pereira - Dani, Muresan - Dubarbier, Trica, Culio - Kone;

Antrenor: Maurizio Trombetta;

Chelsea: Cech - Bosingwa, Alex, Terry, A.Cole - Mikel, Kalou - Ballack, Lampard, Malouda - Anelka;

Antrenor: Luiz Felipe Scolari;

Arbitru: Florian Meyer (Germania)

Arbitri asistenti: S.Glindemann, D.Scheppe (Germania)

Arbitru de rezerva: Peter Gagelmann (Germania)

Delegat UEFA: Gudmundur Petursson (Islanda)

Observator UEFA: Johann Hantschk (Austria)

Intalnirea se va disputa miercuri, de la ora 21:45, pe stadionul "Dr. Constantin Radulescu". Partida va fi transmisa, in format LIVE text, de site-ul nostru.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce "țeapă" și-a luat Guardiola! A lăsat să plece fotbalistul care face furori la Chelsea
Ce "țeapă" și-a luat Guardiola! A lăsat să plece fotbalistul care face furori la Chelsea
Echipa engleză Chelsea a învins luni seara, pe teren propriu, scor 6-0, formaţia Everton, în etapa a 33-a din Premier League. Mijlocaşul ofensiv Cole Palmer a înscris patru goluri. Pe...
Neluțu Varga a dat cărțile pe față. A spus motivul real al aducerii lui Petrescu
Neluțu Varga a dat cărțile pe față. A spus motivul real al aducerii lui Petrescu
Dan Petrescu vine la CFR Cluj, dar doar după terminarea campionatului. În următoarele 6 etape din play-off, la CFR Cluj vor fi antrenori interimarii Ovidiu Hoban (41 de ani) și Francisc Dican...
#Chelsea, #CFR Cluj, #avancronica, #Liga Campionilor , #stiri CFR Cluj