Boloni: "M-as bucura ca CFR-ul sa ia titlul"

Vineri, 14 Martie 2008, ora 10:52
1532 citiri
Boloni: "M-as bucura ca CFR-ul sa ia titlul"

Fostul selectioner al Romaniei, Ladislau Boloni, este de parere ca liderul campionatului, CFR Cluj, nu va depasi Steaua ca performante in Liga Campionilor.

"Sunt stelist si voi fi toata viata. Dar sunt suporterul Stelei adevarate, pentru ca cea de acum a devenit o echipa ciudata. M-ar bucura insa ca echipa de la Cluj sa ia titlul. Ar fi bine si pentru Ardeal sa mai aiba o echipa de top. Clujul nu o sa faca mai mult ca Steaua in Liga, dar asta conteaza mai putin. Pentru Romania, o astfel de participare inseamna enorm, pentru ca este foarte greu sa te bati cu fortele", a declarat Boloni pentru Adevarul.

Boloni a vorbit si despre sansele Romaniei la turneul final din vara, din "grupa mortii", si a anuntat ca nationala este "dependenta" de Mutu si de Chivu.

"Au mai fost exceptii, gen Grecia, si este posibil orice in fotbal dar eu personal nu cred ca putem castiga turneul final din vara. Din grupa tricolorilor, marea favorita este Italia. In rest, toate echipele sunt cam la fel. Nationala este dependenta de Mutu dar si de Chivu si Lobont, in special insa de primii doi. Ei sunt capabili sa aduca echipei acea siguranta in orice moment. Nu vreau sa jignesc munca celorlalti dar asa vad lucrurile", a spus fostul selectioner.

Ladislau Boloni este contrazis de mijlocasul CFR-ului, Alin Minteuan, care a declarat ca nu se pot compara evolutiile din campionatul intern cu cele din Liga Campionilor.

"E clar alt ritm. Nu stiu daca suntem sau nu pregatiti de Liga Campionilor, dar clar ca odata ajunsi la acel nivel si prestatia noastra se va schimba. E normal. Una e sa te lupti cu jucatori de mare valoare, alta e Liga 1", a declarat jucatorul.

In alta ordine de idei, jucatorii romani ai liderului nu se dau in vant sa invete limbile straine vorbite de coechipierii lor, cu toate ca se afla in minoritate.

"Strainii vorbesc romana. Chiar vorbesc si intre ei limba noastra. E un amalgam in vestiar, nu mai stii ce zice unul sau altul. Noi nu am invatat in schimb prea mult din limbile tarilor lor de provenienta", a spus fundasul stanga al CFR-ului, Cristian Panin.

Ce șanse are Edi Iordănescu să rămână selecționerul României: ”Eu am discuții în fiecare zi”
Ce șanse are Edi Iordănescu să rămână selecționerul României: ”Eu am discuții în fiecare zi”
Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că sentimentul pe care îl împărtăşeşte cu selecţionerul Edward Iordănescu...
Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Clubul CSA Steaua are o reacție categorică față de FCSB înainte de finalul acestui sezon. CSA Steaua București a fost declarată deținătoarea de drept a palmaresului 1947-1998, pe care...
#Boloni, #Romania, #selectioner, #declaratie, #campionat, #CFR, #Cluj, #Steaua, #liga, #campionilor , #stiri CFR Cluj