Cartu, dezvaluiri socante: Arbitrul Dumitru mi-a spus ca vrea ca CFR Cluj sa castige

Luni, 21 Septembrie 2009, ora 15:24
1662 citiri
Cartu, dezvaluiri socante: Arbitrul Dumitru mi-a spus ca vrea ca CFR Cluj sa castige

Pandurii va evolua cu o echipa formata din rezerve in partida cu Poli Iasi si fara antrenorul Sorin Cartu, care spune ca a luat aceasta decizie din cauza arbitrajului din editia trecuta, dar si a programarii FRF, de a juca duminica in Ghencea si marti la Iasi.

"Mie imi place competitia asta si o respect, dar lumea trebuie sa te si respecte. Anul trecut ma duc, fac sacrificii, jucam cu Craiova, batem, dupa care apare unul Dumitru (n.r. arbitrul Robert Dumitru) si spune 'nu vreau eu ma Cartule sa te duci mai departe, ci vreau ca Toni Conceicao sa mearga mai departe'. Si atunci de ce sa ma intalnesc iar cu nea Dumitru ? Ce s-a intamplat atunci pot sa interpretez in orice fel vreau. De ce sa ne sacrificam ? Tu esti Pandurii si pe nimeni nu intereseaza sa apari tu prin semifinale", a spus Cartu.

Tehnicianul spune ca jucatorii convocati pentru meciul de la Iasi trebuie sa demonstreze ca merita sa fie in lotul formatiei gorjene.

"Ca sa mergi pe doua fronturi iti trebuie un anumit lot, o anumita organizare. Sunt capabil sa merg pe ambele fronturi, dar sa si putem sa mergem pe doua fronturi. Este un prilej foarte bun pentru unii de a arata ce pot intr-un meci oficial. Unii dintre jucatori au fost titulari in campionatul acesta", a spus Cartu.

Cel care va pregati echipa in meciul cu Poli Iasi este secundul Florin Bajenaru, care va dispune de urmatorul lot: Stanca, Livsit - Rusu, Rada, Diaconu, Nalati, Ghindeanu, Stancu, Dedu, Lazic, Basara, Kutlacic, Tilinca, Inclanzan, Pleasca, Avramescu, Tataru, Vancea.

Jucatorii care au evoluat in partida cu Steaua, de duminica, au ramas la Targu Jiu, acolo unde se vor pregati sub comanda lui Sorin Cartu, pentru jocul din etapa viitoare, cu Otelul Galati.

Partida Politehnica Iasi-Pandurii Targu Jiu, din 16-imile Cupei Romaniei, se va disputa marti, la ora 18:00.

Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu va reveni în Gruia, unde vrea să facă curățenie la nivelul lotului. Petrescu își face deja lotul, pentru că Ioan Varga i-a fixat obiectivele printre care și titlul în...
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
#Sorin Cartu, #Robert Dumitru, #CFR Cluj , #stiri CFR Cluj