CFR Cluj i-a gasit inlocuitor lui Dan Petrescu. Prima reactie a conducerii din Gruia

Luni, 30 Aprilie 2018, ora 18:00
14968 citiri
CFR Cluj i-a gasit inlocuitor lui Dan Petrescu. Prima reactie a conducerii din Gruia
Foto: Instagram/CFR Cluj official

Conducerea clubului CFR Cluj se misca rapid si i-a gasit deja inlocuitor lui Dan Petrescu, omul aflat pe picior de plecare in China in cazul in care nu va castiga campionatul.

Alesul conducerii din Gruia este Edi Iordanescu, ramas liber de contract dupa despartirea de Astra Giurgiu, potrivit Sport.ro.

Intre cele doua parti au existat deja tatonari, iar Edi Iordanescu ar urma sa vina la Cluj alaturi de Narcis Raducan.

Totul depinde insa de modul in care CFR Cluj va incheia acest campionat. Desi presa din China scrie ca Petrescu a semnat deja Guizhou Zhicheng, din informatiile Ziare.com acest lucru nu este adevarat.

Petrescu are o oferta de la aceasta echipa, dar a cerut un ragaz de trei saptamani inainte de a oferi un raspuns.

Daca nu va castiga titlul, Petrescu se va desparti pe cale amiabila de gruparea din Gruia, mai ales ca si oficialii clubului au nemultumiri, din informatiile noastre.

Directorul sportiv al celor de la CFR Cluj spune ca mizeaza in continuare pe Dan Petrescu, desi recunoaste ca acesta are o oferta din China. Totusi, CFR are un istoric bogat in ce priveste confirmarile unor antrenori care la scurt timp s-au despartit de club.

"Daca vrea sa plece, trebuie sa vina sa discute cu noi, sa negociem, sa plateasca o clauza. Sunt fel si fel de impresari care il cauta pentru ca a avut un sezon bun. Nu poti sa stii ce se va intampla. Daca vine o oferta de 2-3 milioane e greu sa-l tii. Din punctul meu de vedere, sunt 10% sanse sa plece. Exista o oferta, dar eu cred ca 90% va continua cu noi pentru ca si-a dat cuvantul", a afirmat directorul sportiv de la CFR Cluj, Bogdan Mara, la Digi Sport.

Conducerea din Gruia este nemultumita de iesirile nervoase ale antrenorului, de faptul ca, desi s-au investit bani in grei in iarna in transferuri, doar George Tucudean evolueaza constant, in timp ce echipa are un joc foarte slab din punct de vedere ofensiv.

C.S

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#plecare Dan Petrescu CFR Cluj, #Edi Iordanescu CFR Cluj , #stiri CFR Cluj