CFR Cluj invinge FC Vaslui cu 1 - 0

Joi, 24 Aprilie 2008, ora 07:20
2511 citiri
CFR Cluj invinge FC Vaslui cu 1 - 0

CFR Cluj a preluat din nou prima pozitie a clasamentului insa de data aceasta alaturi de Steaua, dupa victoria de pe teren propriu cu Vasluiul lui Porumboiu, in partida de miercuri seara, terminata cu scorul de 1 - 0.

Meciul a inceput intr-un ritm destul de calm, cu o faza controversata in careul Unirii, cu Matei, care a fost tinut de fundasul portughez, insa centralul Ionel Ivan a lasat jocul sa continue.

Finalul primei reprize i-a surprins pe elevii lui Ioan Andone in aparare, cu fanii CFR-isti scandand: "Sclavii lui Steaua! Sunteti sclavii lui Steaua!", deoarece vasluienii isi aparau corect sansele, moment in care portarul Stancioiu a vazut cartonasul galben pentru gesturi nesportive adresate galeriei "visiniilor".

Singurul gol al partidei a fost inscris in minutul 49, de Diego Ruiz, care a sutat perfect la coltul lung dupa centrarea lui Panin.

Golul marcat "le-a dat aripi" elevilor lui Andone, care au atacat aproape incontinuu poarta lui Haisan, insa nu au gasit un culoar pentru a majora diferenta de pe tabela de marcaj.

CFR Cluj: Nuno Claro - Tony, Panin, Cadu, Sousa - Trica, Muresan, Dani, Culio - Ruiz, Dubarbier

FC Vaslui: Haisan - Buhus, Andronic, Mardare, Hugo Luz - Sabou, Jovanovic, Ljubinkovic, Gheorghiu, Frunza - Matei

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
Borna impresionantă atinsă de Iga Swiatek. E doar a noua tenismenă din istorie
Borna impresionantă atinsă de Iga Swiatek. E doar a noua tenismenă din istorie
Săptămâna aceasta va fi a o suta pentru jucătoarea poloneză de tenis Iga Swiatek pe poziţia de lider al clasamentului WTA. Swiatek este a noua jucătoare din istorie care atinge suta de...
#CFR Cluj, #FC Vaslui, #rezultat, #etapa 31, #Steaua, #clasament , #stiri CFR Cluj