CFR Cluj reactioneaza dupa ce-a fost pedepsita dur de FRF

Sambata, 21 Decembrie 2019, ora 19:20

   

CFR Cluj reactioneaza dupa ce-a fost pedepsita dur de FRF
CFR Cluj nu accepta pedeapsa dictata de Comisia de apel pentru acordarea licentei cluburilor din cadrul Federatiei Romane de Fotbal si anunta ca se va adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS).

Directorul sportiv al clujenilor, Bogdan Mara, sustine ca formatia din Gruia a fost deja sanctionata de UEFA pentru incalcarea fair play-ului financiar.

"Nu putem sa fim sanctionati de doua ori pentru acelasi lucru. Este vorba de fair play-ul financiar. O sa mergem la TAS si o sa castigam. Toate cazurile pe care FRF le-a avut la TAS au fost pierdute", a tunat Mara, potrivit Digi Sport.

Astra, depunctata. CFR Cluj, interzis la transferuriComisia de apel pentru acordarea licentei cluburilor a solutionat apelurile formulate de cluburile Asociatia Fotbal Club Astra si Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA impotriva hotararilor Comisiei pentru acordarea licentei cluburilor - instanta de fond - de sanctionare a celor doua cluburi pentru incalcarea cerintelor de monitorizare financiara, in timpul sezonului competitional 2019-2020, pentru care le-a fost acordata licenta de participare la campionatul national Liga 1.

Apelul clubului Asociatia Fotbal Club Astra a fost respins si s-a mentinut hotararea instantei de fond de sanctionare a clubului cu deducerea a trei puncte din clasamentul sezonului aflat in desfasurare, pentru incalcarea articolului 61 bis. alin. 3 privind lipsa datoriilor financiare restante catre asigurarile sociale/ autoritatile fiscale/ Actualizare, anunta site-ul oficial al FRF.

Apelul clubului Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA a fost respins si s-a mentinut hotararea instantei de fond de sanctionare a clubului cu interzicerea legitimarii jucatorilor pana la urmatoarea evaluare, la care se constata indeplinirea cerintei, pentru incalcarea articolului 59 privind pragul de rentabilitate.

Deciziile Comisiei de apel sunt definitive si executorii.

Deciziile pot fi atacate cu recurs la Tribunalul Arbitral de la Lausanne (TAS) in termen de 21 de zile.

TAS va pronunta solutia pana la data de 14 februarie 2020, conform Conventiei Arbitrale incheiate intre FRF si cluburile licentiate de Liga 1, decizia TAS fiind irevocabila.
Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 6544 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Comentariu inadecvat
BARBIERU
rank 2
io propun va toate echipele de la locul 2 in jos sa fie penalizate
cu furtul a 3-5 puncte ca sa aiba cluuujenii sarbatori fericite ! mai e cineva sanatos in tara asta ?! nu stiu tata,diaspora tace,sau asta e statul de drepti la care tot viseaza tot sekuristu ?! nea gg tace pt ca e invitat in calitate de martor,si apoi reteta se stie ! nu cred ca exista tara undeva in afrika,sau prin asia care sa publice numele canpioanei inainte de startul competitiei !!! gata,mi-a ajuns...hai cfr fa eventul liga campionilor,europa league sa ragaie ardeleanu fericit de cristmas !!!
Comentariu inadecvat
DUTTY
rank 5
Benedek Hun TU ramii mai bine la Ferenczvaros si
Honved!!!!
OberstZyklon
rank 1
rromanika
a inceput sa ia "lumina" de la kkluj in toate domeniile : sport, industrie, sanatate, etc ... numai acolo e aia "dastepti si intelighenti" de pute locu'
Cetateanul_turmentat
rank 1
Oare
ce te-ai face tu daca invidia ar durea?
deladeva
rank 3
Cu subtilitate
Se face partie pentru campioana dorită a sezonului. Dacă nu este valoare, se merge pe șmecherii, le știm.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor