Culio: Am fost socat cand mi s-a spus ca am fost vandut in Romania

Luni, 29 Decembrie 2008, ora 16:25
2410 citiri
Culio: Am fost socat cand mi s-a spus ca am fost vandut in Romania

Mijlocasul lui CFR Cluj, Juan Emmanuel Culio, a dezvaluit in presa argentiniana ca vestea transferului sau in Romania i-a produs un soc, deoarece nici macar nu stia unde se afla tara noastra pe harta.

"Inainte de ultimul meci jucat la Serena ma schimbam in vestiar, iar impresarul meu mi-a spus ca am fost vandut inainte de disputarea partidei. M-a socat un pic vestea ca voi pleca in Romania, iar in acel joc am evoluat cu si mai multa ambitie. A doua zi dupa meci, m-am intors in Argentina cu sotia mea si i-am spus ca trebuie sa ne gandim daca mergem, pentru ca nici macar nu stiam unde e Romania pe harta. Mi-a luat doua saptamani ca sa ma gandesc, dar mi s-a transmis sa accept, pentru ca altfel eram vandut in alta parte. Sotia mea a insistat atunci sa spun 'Da', si asa am facut, pentru ca ea e ceea ce am mai important in viata mea", a spus Culio.

Culio a mentionat ca a trait un adevarat calvar in primele sale luni petrecute in Romania, deoarece nu stia sa vorbeasca decat in limba spaniola.

"Sa vorbesti romaneste este foarte, foarte dificil. Primele sase luni au fost teribile. Stateam cu Fabbiani, si cand mergeam la masa trebuia sa ii aratam ospatarului ce vrem sa mancam. La inceput, CFR era o echipa mica, dar acum a devenit puternica, dupa ce am castigat campionatul si am participat in Liga Campionilor. Acum este intre cele mai mari trei echipe din tara, alaturi de Dinamo si Steaua", a povestit fotbalistul.

Mijlocasul in varsta de 25 de ani a lasat sa se inteleaga ca in aceasta iarna se va desparti de gruparea campioana, desi spune ca se simte bine in Romania.

"I-am spus impresarului meu sa ma sune doar cand trebuie sa semnez. Dar ma simt bine unde sunt acum, in Romania am fost tratat ca un roman, atat eu, cat si familia mea. Din acest motiv sunt foarte multumit, la fel cum sunt si din punct de vedere financiar. Daca va veni vreo oferta, sper sa fie buna pentru club, deoarece eu sunt multumit cu ce am acum", a explicat Culio.

Emmanuel Culio a fost transferat de CFR Cluj in vara lui 2007 si va ramane in inimile suporterilor ardeleni datorita golurilor marcate pe Stadio Olimpico in intalnirea cu AS Roma din Liga Campionilor.

Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu va reveni în Gruia, unde vrea să facă curățenie la nivelul lotului. Petrescu își face deja lotul, pentru că Ioan Varga i-a fixat obiectivele printre care și titlul în...
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
#Emmanuel Culio, #CFR Cluj , #stiri CFR Cluj