Dragomir despre sezonul trecut: A fost blat sa ia CFR-ul titlul

Vineri, 19 Decembrie 2008, ora 15:23
2245 citiri
Dragomir despre sezonul trecut: A fost blat sa ia CFR-ul titlul

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a facut o declaratie surprinzatoare, spunand ca finalul sezonului trecut a fost un blat pentru ca CFR Cluj sa castige titlul de campioana.

"A fost atras intr-o capcana. I s-a spus ca CFR da o prima mare la U, iar cei de la U au cerut mai mult. A fost o strategie intreaga, iar Gigi a picat la mijloc ca nu are multa experienta. Nu e imoral sa ai bani sa joci corect. Este o mare nedreptate ce face presa, ca da doar selectii din stenograme. Eu stiu de trei an ide zile ca sunt ascultat, mi-am si pus pe tel soneria cu tel ascultat abuziv. Noi suntem un stat politienesc. Gigi a dat bani sa-si apere sansele.

Ce a facut Becali nu poate fi incadrat la mita. Fotbalistul nu e functionar public. Totusi, el are in jurul sau si oameni care l-au invatat prostii, plus ca la el e si grandomanie. A fost un blat in care CFR-ul sa castige campionatul, indiferent ce se intampla. Nu am probe sa-i acuz, dar asta cred. Cred pana la moarte ca Becali a fost atras intr-o cursa", a spus Dragomir la Telesport.

"Corleone" a adaugat ca, in cazul in care Becali este gasit vinovat in instanta, Steaua poate fi retraogradata.

"Daca instanta suprema va da o hotarare definitiva si irevocabila si in cazul in care il va gasi vinovat pe Becali, de ceea ce l-au acuzat procurorii, atunci se pune cazul iar pe rol, si la instantele sportive. Si s-ar putea ajunge la retrogradare si amenzi mari. Dar nu cred ca se va intampla acest lucru.

DNA i-a trimis, joi, in judecata pe Gigi Becali, finantatorul Stelei, si pe Victor Piturca, antrenorul echipei nationale de fotbal, in dosarul Valiza. Alaturi de ei, au mai fost trimisi in judecata Teia Sponte, Alina Florentina Ciul, Radu Gheorghe Marino si Raul Volcinschi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
#cazul valiza, #blat pentru CFR, #Steaua retrogradata, #Becali la DNA , #stiri CFR Cluj