Eugen Trica: Imi vine sa ma las de fotbal

Vineri, 11 Aprilie 2008, ora 08:35
2510 citiri
Eugen Trica: Imi vine sa ma las de fotbal

Capitanul lui CFR Cluj, Eugen Trica, a declarat, joi, ca vrea sa renunte la fotbal cand vede rautatea cu care este tratata echipa sa, informeaza NewsIn.

"Nu am vazut in viata mea atata rautate. Imi vine sa ma las de fotbal. Ma gandesc sa plec din Romania. Bulgarii sunt mai civilizati ca noi. Cu noi toata lumea evolueaza cu rautate, cu Steaua nu se intampla la fel", a declarat Trica, dupa remiza de la Urziceni.

Antrenorul lui CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat ca elevii sai nu meritau sa castige meciul cu Unirea si ca spera ca echipa sa isi revina in partida cu Rapid, din etapa viitoare. La randul sau, presedintele formatiei din Gruia, Iuliu Muresan, a recunoscut joi, ca jocul echipei sufera, lucru care poate determina pierderea titlului.

"Sunt dezamagit de jocul echipei, e normal sa fiu asa. CFR este in cadere libera. Steaua a luat un avans de doua puncte, suntem in lupta in continuare, dar Steaua are prima sansa, trebuie sa recunoastem", a declarat Muresan.

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, considera ca CFR Cluj a irosit diferenta de 11 puncte pe care o avea in fata Stelei din cauza lipsei de experienta: "Nu stiu ce se intampla cu CFR, dar am vazut 2-3 jucatori buni la ei, Culio spre exemplu. Nu stiu daca au fata sau nu au fata de campioni, s-au zbatut, au alergat. Multi sportivi, putini fotbalisti. Asa se intampla, asa e in fotbal". "Nu stiu cine va lua campionatul, cred ca Rapidul", a estimat seful LPF.

Jucatorii si reprezentantii Unirii Urziceni au apreciat ca rezultatul final a fost echitabil, desi considera ca joi seara ar fi putut fi obtinuta si o victorie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Neluțu Varga a dat cărțile pe față. A spus motivul real al aducerii lui Petrescu
Neluțu Varga a dat cărțile pe față. A spus motivul real al aducerii lui Petrescu
Dan Petrescu vine la CFR Cluj, dar doar după terminarea campionatului. În următoarele 6 etape din play-off, la CFR Cluj vor fi antrenori interimarii Ovidiu Hoban (41 de ani) și Francisc Dican...
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
Disputat de CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, Dan Petrescu a ales echipa pe care o va antrena din sezonul viitor. Astfel, Dan Petrescu va sta din noua pe banca echipei CFR Cluj. Va fi...
#CFR Cluj, #Unirea Urziceni, #eugen trica , #stiri CFR Cluj