Jindra: Eu sunt antrenorul CFR-ului, nu Dusan Uhrin

Luni, 16 Februarie 2009, ora 21:17
980 citiri
Jindra: Eu sunt antrenorul CFR-ului, nu Dusan Uhrin

Ales Jindra sustine ca el este cel care pregateste formatia din Gruia si nu Dusan Uhrin Jr. asa cum se speculeaza in presa.

Antrenorul ceh a vorbit despre situatia din fotbalul romanesc si a explicat colaborarea sa cu Uhrin.

"Eu sunt antrenorul CFR-ului, nu Dusan. Ma cunosc dinainte de a veni la Cluj cu Uhrin, dar perioada petrecuta aici ne-a apropiat. A fost important ca vorbesc engleza si germana dar cel mai important a fost trecutul meu de antrenor si licenta Pro.

Imi place interesul fata de fotbal din Romania, pentru ca in Cehia este mai putin mediatizat. Si in Cehia a fost un mare scandal cu coruptia din fotbal, dar a trecut odata cu excluderea unor arbitri. In momentul de fata fotbalul din Cehia este curatat. Nu stiu ce s-a intamplat aici si nici nu ma intereseaza, cred ca totul se va rezolva pe teren.

CFR are o echipa si un lot puternice, dar asta trebuie sa se vada pe parcursul a 17 etape. Trecutul fotbalului romanesc imi e cunoscut, stiu ca Steaua a luat Cupa Campionilor, stiu despre 'generaria de aur' din jurul lui Hagi si participarea la mondialul din '94. In Cehia toata lumea urmareste rezultatele echipelor romanesti din competitiile europene", a declarat Ales Jindra la gsptv.

CFR Cluj va relua campionatul de pe pozitia a patra, la 6 puncte in urma liderului Dinamo Bucuresti.

Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat vineri seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 5-1, că jucătoriii săi au făcut o partidă perfectă. ”Un meci perfect. Tot ce am...
#Ales Jindra, #CFR Cluj, #Dusan Uhrin Jr , #stiri CFR Cluj