Jos palaria!

Miercuri, 29 Septembrie 2010, ora 09:51
2148 citiri
Jos palaria!

CFR Cluj a fost invinsa de AS Roma, dar clujenii au pierdut ca o mare echipa un meci care putea foarte usor sa se termine cu victoria trupei din Gruia.

"Nu ne ducem pe Olimpico sa ne aparam si sa asteptam sa fim batuti. O sa jucam de la egal la egal cu ei", spunea Sorin Cartu inainte de meci si, din fericire, chiar asa a fost.

AS Roma si CFR Cluj au oferit un joc spectaculos, echilibrat, presarat cu o multime de ocazii, cu goluri si ... cu doua blestemate bare. Un meci demn de cea mai importanta competitie intercluburi din Europa.

Mare Roma a tremurat serios in fata echipei care acum doi ani producea surpriza sezonului in Liga Campionilor, chiar pe Olimpico, si chiar in fata lui Totti si companiei. Atunci, argentinianul Culio a fost cosmarul italienilor, cu doua reusite de senzatie. Acum putea fi ivorianul Traore.

Dezinvolti, clujenii au arata exact ca echipa care acum doua sezoane se facea cunoscuta in Europa si era numita cea mai placuta surpriza a competitiei.

Chiar daca in fata lor erau nume grele ale fotbalului mondial, precum Totti, Vucinici sau De Rossi, jucatori cotati la peste 30 milioane de euro fiecare, elevii lui Sorin Cartu au jucat de la egal la egal cu vicecampioana Italiei. Au pasat, au driblat, au alergat, au sutat si nici vorba sa traga de timp.

Pana si Cartu a renuntat la trening pentru costum. Toti au fost pregatiti de o mare partida, o intalnire pierduta din pacate, dar una in urma careia clujenii merita multe aplauze.

Ramane gustul amar al celor doua bare, mai ales al primei, dar poate fi Traore pus la zid? Poate fi blamat un jucator care i-a ridiculizat in permanenta pe Burdisso si Mexes? Are totusi doar 20 de ani, iar mirajul unui gol marcat in Liga Campionilor e mare, mai ales cand pe urmele tale sunt echipe precum Arsenal si Liverpool.

Nu trebuie nicidecum uitat Nuno Claro, fara care acum, foarte probabil, am fi discutat de o victorie mult mai clara a italienilor. In urma meciului de marti seara, portughezul a reusit sa-si stearga cu buretele toate mingiile scapate la cornere si toate iesirile eronate, care i-au facut pe cfr-isti sa-si smulga parul din cap in ultimele sezoane.

CFR a pierdut la Roma si peste ani doar asta vom mai tine minte, dar in acest moment clujenii merita sa fie laudati. E o infragere, dar e venita in urma unui joc care ne-a tinut cu sufletul la gura pana in ultimele minute, secunde in care italienii se aparau cu tot efectivul. Jos palaria pentru CFR Cluj!

Pas greșit pentru CSM București înainte de sferturile Ligii Campionilor. Câte goluri a dat Cristina Neagu
Pas greșit pentru CSM București înainte de sferturile Ligii Campionilor. Câte goluri a dat Cristina Neagu
Campioana CSM Bucureşti a remizat joi, pe teren propriu, cu formaţia Dunărea Brăila, scor 35-35 (19-15), în derby-ul etapei a XX-a a Ligii Naţionale. Principalele marcatoare ale meciului...
Un fost jucător de la CFR Cluj, favorit pentru postul de antrenor principal la Bayern München
Un fost jucător de la CFR Cluj, favorit pentru postul de antrenor principal la Bayern München
Antrenorul italian al echipei Brighton, Roberto De Zerbi, fost jucător la CFR Cluj, se află în fruntea listei de tehnicieni care ar putea să-i succeadă lui Thomas Tuchel în această vară,...
#CFR Cluj, #AS Roma, #Liga Campionilor , #stiri CFR Cluj