Mandorlini da de pamant cu Marian Iancu

Miercuri, 26 Mai 2010, ora 11:57
2006 citiri
Mandorlini da de pamant cu Marian Iancu

Andrea Mandorlini, antrenorul celor de la CFR Cluj, l-a atacat dur pe finantatorul gruparii FC Timisoara, Marian Iancu.

Tehnicianul italian s-a aratat extrem de deranjat ca Iancu a spus ca CFR Cluj a fost ajutata de arbitri si l-a pus la punct.

"Acest om este de pe alta planeta, mereu provoaca scandal si mie nu-mi plac aceste lucruri. Sper sa se tina de cuvant si sa paraseasca fotbalul", a spus Mandorlini pentru editia tiparita a cotidianului Click.

In schimb, finantatorul Stelei, Gigi Becali, ii este simpatic lui Andrea Mandorlini, care spune ca se distreaza atunci cand il vede la televizor.

"Gigi Becali mi-e chiar simpatic. El vorbeste tot timpul, mereu se ia de cineva. Nu se poate sa nu deschizi televizorul si sa nu fie el acolo. Chiar ma distrez cand il vad", a mai spus Mandorlini.

Intrebat daca va continua la CFR Cluj, tehnicianul nascut la Ravenna a raspuns: "Toata lumea ma intreaba asta. Orice antrenor este atras de mirajul Ligii Campionilor. Contractul meu s-a prelungit automat cu inca un an, deci nu mai trebuie sa zic nimic".

In alta ordine de idei, CFR Cluj va juca miercuri, de la ora 21:00, cu FC Vaslui, in finala Cupei Romaniei. Partida va fi transmisa, in format LIVE text, de site-ul Ziare.com.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#Mandorlini atac Marian Iancu , #stiri CFR Cluj
Comentarii
Poza Dumi10
Dumi10
rank 5
E greu sa dai de pamant cu grohaitorul ala de Iancu!