Miron Cozma il acuza de hotie pe finantatorul Jiului Petrosani

Joi, 02 Octombrie 2008, ora 16:14
1735 citiri
Miron Cozma il acuza de hotie pe finantatorul Jiului Petrosani

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, sustine ca actualul finantator al echipei Jiul, Alin Simota, este "un mare hot", care "a vandut promovarea" in prima liga gruparii CFR Cluj.

"Alin Simota este pentru mine un mare hot! As vrea sa aiba curajul si sa spuna lumii cum a vandut promovarea la CFR Cluj.

As vrea sa iasa sa spuna cum a prostit niste oameni cu artificii si mii de baloane ca el va duce echipa in prima liga. A bagat 5.000 de euro in echipa si a scos sute de mii. I-a pacalit pe oameni", a declarat Cozma citat, joi, de Mediafax.

Cozma l-a acuzat pe Simota ca si-a creat avantaje pe banii minerilor:

"Alin Simota beneficiaza de toate avantajele pe care le-a creat pe banii minerilor. Jiul nu va mai ajunge niciodata cu 40.000 de cotizanti, care in realitate erau mult mai multi".

Cozma va cere Procuraturii sa investigheze modul in care s-au vandut jucatori pe care i-a adus la Jiul Petrosani:

"Am spus ca voi cere Procuraturii sa investigheze acest caz, dar din pacate eu am interdictie in Valea Jiului si pentru a avea acces la dosare eu trebuie sa vin in vale, lucru pe care nu il pot face in momentul de fata. Am fost de rasul lumii cand jucatori ca Radu Ion au fost vanduti pe carne. A scris toata presa internationala".

In replica, patronul Alin Simota spune ca nu are cunostinta de ceea ce afirma Cozma: "Este o gluma ceea ce spune domnul Cozma. E treaba lui ce spune. Sa-si vada de problemele lui".

CFR Cluj a promovat in anul 2004, in prima liga, dupa ce a ocupat primul loc, in Seria a III-a a Diviziei B, cu 69 de puncte, unul mai mult decat Jiul Petrosani.

In ultima etapa, CFR Cluj a invins, cu scorul de 3-0, pe CS Deva, si a devansat in clasament liderul de pana atunci, Jiul Petrosani, care a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul de pe teren propriu cu Gaz Metan Medias.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Miron Cozma, #Petrocani, #valea jiului, #Miner, #Jiul Petrosani , #stiri CFR Cluj