Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Rusii desfiinteaza CFR Cluj

Duminica, 13 Noiembrie 2011, ora 18:58
3387 citiri
Rusii desfiinteaza CFR Cluj

Presa din Rusia l-a laudat pe ivorianul Lacina Traore, insa totul s-a transformat intr-un atac la adresa celor de la CFR Cluj.

Rusii sunt incantati de prestatiile bune pe care Traore le-a avut in acest sezon, dar considera ca ivorianul a fost un necunoscut pana in acest an deoarece evolua pentru un club obscur din Romania.

"Cine auzise pana in acest sezon despre atacantul ivorian Lacina Traore? Da, baiatul cu un fizic fenomenal! Dar, jucand la un club obscur din Romania, el era un necunoscut! Kuban a surprins si a platit 5 milioane de euro pentru el, dar decizia a fost corecta. Traore a devenit cea mai spectaculoasa tinta din campionatul Rusiei. Il urmaresc acum cele mai importante cluburi din Rusia si Europa", a scris Gazeta de Krasnodar.

De asemenea, rusii sustin ca Traore are sanse mari sa paraseasca echipa lui Dan Petrescu in aceasta iarna.

"Traore primeste 750 de mii de euro pe sezon la Kuban, dar pretul sau a crescut de cateva ori", a mai scris sursa respectiva.

CFR Cluj va incasa zece procente din suma de transfer a lui Lacina Traore.

C.M.

Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu va reveni în Gruia, unde vrea să facă curățenie la nivelul lotului. Petrescu își face deja lotul, pentru că Ioan Varga i-a fixat obiectivele printre care și titlul în...
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
#Lacina Traore, #Kuban Krasnodar, #CFR Cluj , #stiri CFR Cluj