Trica: Daca nu bate Craiova, CFR Cluj pierde titlul

Duminica, 22 Martie 2009, ora 13:12
907 citiri
Trica: Daca nu bate Craiova, CFR Cluj pierde titlul

Fostul mijlocas al lui CFR Cluj, Eugen Trica, este de parere ca formatia lui Dusan Uhrin va pierde titlul in cazul in care nu va reusi sa castige la Craiova.

"Va fi un meci tare, intre doua dintre echipele la care am evoluat si unde m-am simtit bine. Partida de 1 X 2, nici nu stii pe cine sa pariezi. Daca nu bate la Craiova, CFR pierde titlul, mai ales ca etapa viitoare mai are un examen greu, cu FC Vaslui, iar pe Dinamo nu o vad sa piarda la Buzau. Un egal nu multumeste nici una dintre tabere, pentru ca si Craiova are nevoie de cele trei puncte in lupta pentru un loc in Cupa UEFA. Am inteles ca vor fi 20-25.000 de oameni la meci, mama, mama ce atmosfera va fi!", a spus Eugen Trica pentru EVZ.

Eugen Trica a continuat si a laudat politica adoptata de Adrian Mititelu la Craiova. "Cred ca incepand cu sezonul viitor. Craiova are jucatori care evolueaza impreuna de vreo cativa ani, acesta fiind cel mai mare avantaj al ei. Mititelu (n.r. - Adrian Mititelu, patronul echipei Universitatea Craiova) are aceasta politica foarte buna, prin care refuza sa-si instraineze jucatorii. A avut oferta pentru Florin Costea si, uitati, ce fotbalist a iesit din acesta. Pe Costea in vad inlocuitorul perfect pentru Mutu la nationala", a explicat Trica.

Meciul dintre Universitatea Craiova si CFR Cluj, contand pentru etapa cu numarul XXI a Ligii I, se va disputa duminica, de la ora 20:45, in Banie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Fostul portar Florin Oprea, care a fost titular între buturile echipei de fotbal Universitatea Craiova în sezonul 1973-1974, în care alb-albaştrii au cucerit primul lor titlu din palmares, a...
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
#eugen trica, #CFR Cluj, #Universitatea Craiova, #sanse la titlu , #stiri CFR Cluj