Un fotbalist francez face afirmatii dure: "E scandalos ce fac romanii astia"

Sambata, 08 Decembrie 2012, ora 08:42
8838 citiri
Un fotbalist francez face afirmatii dure: "E scandalos ce fac romanii astia"

Imaginea fotbalului romanesc este din nou patata in presa internationala. Nicolas Godemeche, mijlocasul echipei CFR Cluj, a facut afirmatii dure referitoare la evenimentele din Romania, sustinand ca acestea sunt unice in lume.

Fotbalistul in varsta de 28 de ani a ajuns in Romania la inceputul lui 2012, dupa ce in prealabil jucase in Franta si Portugalia.

Godemeche nu a rupt gura targului, avand doar 14 meciuri pentru CFR Cluj, dar spune ca motivul pentru care nu joaca sunt conditiile din Romania.

"Am fost nevoit sa ma adaptez mentalitatii locale. Aici presedintii cluburilor sunt omniprezenti, dau interviuri in fiecare saptamana. Vorbesc despre valoarea unui meci, valoarea unui jucator... Relatia lor cu banii este diferita fata de ce vedem in Franta", a spus Godemeche in presa din tara natala.

Jucatorul nascut la Marseille a continuat, precizand ca arbitrajele si modul in care Gigi Becali motiveaza echipele adverse l-au socat.

"Suspiciuni de blat asupra unor jucatori n-am avut. A fost o singura data cand am simtit ca se intampla ceva, legat de un arbitru. Totusi, ceea ce am vazut la finalul sezonului trecut e de nepermis! Ne bateam cu Steaua pentru titlu si presedintele lor a spus inaintea meciului ca le va oferi cate 100 de mii de euro jucatorilor de la Medias daca ne inving. Va imaginati asa ceva in Franta? Asta-i cultura lor, n-ai ce sa le faci! E, totusi, scandalos ce fac romanii astia! A trebuit sa ma obisnuiesc sa traiesc in acest folclor", a subliniat Godemeche.

In opinia francezului, presa din Romania are o vina foarte mare deoarece ii acuza prea usor pe fotbalistii care gresesc..

"O simpla eroare iti poate costa intreaga credibilitate. Sezonul trecut, un ziar a realizat o lista cu jucatori suspecti de coruptie. Cum s-a ajuns la aceasta lista? Deoarece s-au facut cateva greseli tehnice! Lucruri care se pot intampla oricui!", a mentionat fotbalistul francez.

Nemultumit de conditiile din tara noastra, Godemeche a precizat ca vrea sa plece de la CFR Cluj. El mai are contract pana in luna iunie.

Godemeche a mai evoluat in cariera pentru Montpellier, Reims si Naval.

Drulă critică eșecul coaliției PSD-PNL: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Economia României gâfâie”
Drulă critică eșecul coaliției PSD-PNL: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Economia României gâfâie”
Deputatul Cătălin Drulă, preşedintele USR acuză liderii coaliţiei PSD-PNL că au blocat Guvernul României timp de 16 ore, timp în care au făcut negocieri politice fără niciun rezultat...
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
#Nicolas Godemeche despre Romania, #coruptie Romania, #probleme fotbal romanesc, #romania in presa franceza , #stiri CFR Cluj