Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Van Gaal, despre CFR Cluj, Hagi si Kovacs

Luni, 18 Octombrie 2010, ora 18:14
1647 citiri
Van Gaal, despre CFR Cluj, Hagi si Kovacs

Louis van Gaal a vorbit, luni, despre CFR Cluj, grupare pe care formatia sa, Bayern Munchen, o va intalni marti, in Liga Campionilor.

"CFR Cluj formeaza o trupa surprinzatoare. Nu stiu exact valoarea ei deoarece am vazut jocurile cu Roma si Vaslui, care au fost total diferite. Ma astept ca maine sa se apere si sa joace pe contraatac", a spus van Gaal in cadrul unei conferinte de presa.

Tehnicianul olandez al campioanei Germaniei a ramas impresionat de atacantul ivorian Lacina Traore.

"Atacantul lor, cel de peste 2 metri m-a impresionat. Are tehnica si stie sa protejeze incredibil mingea", a mai spus batavul.

Van Gaal a vorbit si despre Stefan Kovacs si Gheorghe Hagi, cu care a colaborat la Ajax Amsterdam, respectiv FC Barcelona.

"Am mai multe amintiri placute cu romani. Cu Stefan Kovacs am colaborat la Ajax si-l voi respecta mereu. Mai e si Hagi, cel mai mare fotbalist roman", a precizat van Gaal.

Intalnirea dintre Bayern Munchen si CFR Cluj, din etapa a 3-a a Grupei E a Ligii Campionilor, va avea loc marti seara, de la ora 21:45, in Germania.

Partida va fi transmisa, in format LIVE text, de site-ul Ziare.com.

Inaintea acestei etape, clasamentul Grupei E se prezinta astfel: 1. Bayern Munchen - 6 puncte, 2. AS Roma - 3 puncte, 3. CFR Cluj - 3 puncte, 4. FC Basel - 0 puncte.

I.G.

Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi nu a reușit să se adapteze la echipele din Vestul Europei, Glasgow Rangers sau Alaves, astfel că este foarte aproape de un transfer la o nouă echipă. Mijlocașul român a evoluat...
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat vineri seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 5-1, că jucătoriii săi au făcut o partidă perfectă. ”Un meci perfect. Tot ce am...
#Louis van Gaal, #Bayern Munchen CFR Cluj, #Gica Hagi, #Stefan Kovacs , #stiri CFR Cluj