Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Vezi ce-a spus Cartu, noul antrenor al lui CFR Cluj, la prezentarea oficiala

Luni, 13 Septembrie 2010, ora 13:49
2558 citiri
Vezi ce-a spus Cartu, noul antrenor al lui CFR Cluj, la prezentarea oficiala

Sorin Cartu a fost prezentat luni dupa-amiza ca noul antrenor al campioanei Romaniei, CFR Cluj. Sorinacio, care ii ia locul italianului Andrea Mandorlini, s-a declarat incantat de posibilitatea de a antrena in Liga Campionilor.

"Liga Campionilor este crema fotbalului, a jucatorilor si antrenorilor. Este un moment pe care si-l doreste orice antrenor care pregateste o echipa profesionista. Pentru mine postura este destul de dificila pentru ca vin dupa un antrenor care a castigat tot ce se poate. Orice alt rezultat din partea noastra poate fi considerat un esec", a spus Cartu.

Cartu a dezvaluit apoi cum a fost contactat de oficialii lui CFR Cluj: "Am primit telefonul sambata seara si duminia la pranz ne-am intalnit. A fost si o surpriza pentru mine. Eu am mai avut unele discutii si cu domnul Porumboiu, dar lucrurile s-au rezolvat si sunt bucuros pentru aceasta provocare".

Noul tehnician al clujenilor promite ca nu va remania lotul: "Nu vom incepe cu schimbari radicale, pentru ca nu pot fi aduse plusuri in jocul echipei in doar doua zile. Jucatorii sunt profesionisti, sunt platiti de club si trebuie sa se adapteze la orice antrenor angajat de club".

La conferinta de presa a fost prezent si presedintele clujenilor, Iuliu Muresan, care a declarat: ""Am luat aceasta decizie, sambata, dupa meciul cu Rapid. Nu-mi plac surprizele si caut sa anticipez orice situatie. Astfel, inca de acum doua, trei saptamani m-am gandit ca trebuie sa facem o schimbare de antrenor. Acum am hotarat ca e momentul sa incercam cu un antrenor roman. Il cunosc de multi ani pe Sorin Cirtu. A fost un talent care a confirmat ca jucator. Este un foarte bun antrenor. Face aceasta meserie din 1987".

Sorin Cartu a preluat CFR Cluj

Dupa 7 etape jucate in acest sezon al Ligii I, clujenii ocupa pozitia a 11-a in clasament, cu 8 puncte.

Debutul lui Sorin Cartu pe banca tehnica a gruparii din Gruia se va produce miercuri, de la ora 21:45, cand CFR Cluj o va intalni pe FC Basel, in grupele Ligii Campionilor.

In varsta de 54 de ani, Sorin Cartu a mai pregatit in cariera sa pe Universitatea Craiova, Electroputere Craiova, Romania U21, Rapid Bucuresti, Extensiv Craiova< Veria, Otelul Galati, FC Arges, FC Timisoara, Progresul Bucuresti, Dacia Mioveni si Pandurii Targu Jiu.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Cartu prezentat oficial CFR Cluj, #Cartu antrenor CFR Cluj , #stiri CFR Cluj