Ziare.com

Basescu ii raspunde lui Ponta: Privatizarea CFR Marfa nu intra in atributiile CSAT (Video)

Vineri, 26 Iulie 2013, ora 12:25

   

Basescu ii raspunde lui Ponta: Privatizarea CFR Marfa nu intra in atributiile CSAT (Video)
Avizarea privatizarii CFR Marfa nu intra in atributiile CSAT, premierul Ponta fiind invitat sa spuna care sunt cele trei privatizari pentru care consiliul a mai dat aviz pana acum, se precizeaza intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

"De la intrarea in vigoare a Legii nr. 415 din 27 iunie 2002 privind organizarea si functionarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii si pana in prezent, CSAT nu a avizat niciodata un contract de privatizare dupa incheierea procesului de licitatie, acest lucru neintrand in atributiile CSAT.

Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, il invita pe ministrul interimar al Transporturilor si prim-ministru al Guvernului Romaniei, domnul Victor-Viorel Ponta, sa nominalizeze cele trei contracte de privatizare care, potrivit domniei sale, au primit avizul CSAT", se arata in comunicatul remis Ziare.com.

De asemenea, in comunicatul semnat de purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Bogdan Oprea, premierul, care este si ministru interimar al Transporturilor, este invitat sa isi asume responsabilitatea pentru privatizarea CFR Marfa.

"Ministrul interimar al Transporturilor si prim-ministru al Guvernului Romaniei, domnul Victor-Viorel Ponta, este invitat sa-si asume responsabilitatea care decurge din functiile pe care le indeplineste in derularea privatizarii companiei CFR Marfa SA.

Avand in vedere ca domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta considera ca procesul de privatizare a CFR Marfa SA desfasurat pana in prezent este un succes, domnul presedinte Traian Basescu il roaga pe domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta sa depuna toate eforturile necesare pentru ca aceasta privatizare sa nu se tranforme intr-un nou esec de tip 'Oltchim' care a afectat grav si salariatii si compania Oltchim si economia nationala", se mai arata in comunicat.

Guvernul a adoptat in sedinta de miercuri "Hotararea de Guvern pentru Aprobarea Elementelor principale ale contractului de vanzare-cumparare de actiuni intre statul roman, prin Ministerul Transporturilor, Societatea Comerciala Grup Feroviar Roman", procedurile urmand sa se finalizeze in termen de 60 de zile.

In aceeasi zi, premierul Ponta a anuntat ca a decis sa trimita hotararea pentru avizare Consiliului Suprem de Aparare a Tarii.

Contractul de privatizare a CFR Marfa, aprobat - Ponta paseaza la Basescu prin CSAT

CSAT nu are insa asemenea competente, iar purtatorul de cuvant al Administratiei prezidentiale i-a transmis public acest lucru inca de miercuri premierului, intr-un comunicat oficial. De asemenea, este cunoscut faptul ca CSAT nu a mai dat un asemenea aviz, de la infiintarea lui.

Privatizarea CFR Marfa, pasata intre palate. Ce rol are CSAT (Video)

In aceste conditii, Victor Ponta a declarat ca daca CSAT nu da aviz, privatizarea nu se mai face.

Ponta: Daca CSAT nu avizeaza privatizarea CFR Marfa, nu o mai facem. Basescu sa taca din gura

Important este ca, potrivit caietului de sarcini, contractul trebuie semnat in 5 zile lucratoare de la adoptarea hotararii de guvern. Premierul Ponta a parut descumpanit in conferinta de presa de miercuri in momentul in care jurnalistii i-au atras atentia asupra acestui lucru, fiind putin probabil ca CSAT sa se intruneasca intr-un interval atat de scurt.

"De ce cinci zile? Nu. Semnam contractul dupa ce avem avizul, avem 60 de zile. In 60 de zile sunt convins ca se va convoca un CSAT", a declarat premierul.

In replica, purtatorul de cuvant Andrei Zaharescu l-a informat in prezenta jurnalistilor ca "potrivit caietului de sarcini de privatizare sunt 5 zile", dar Victor Ponta a continuat sa sustina ca este vorba despre 5 zile de la un aviz CSAT, fiind contrazis din nou de purtatorul de cuvant, dupa cum reiese din transcriptul conferintei de presa publicat pe site-ul Guvernului.

C.B.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4765 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
52 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Nu aveam nici o indoiala privind manevra de aruncare de pisici

decedate a lui Victor-Viorel Ponta, zis Don Teflon.
Scuzati-mi vulgaritatea, dar chiar ca mi se indoaie de ceea ce face acest erudit dottore.

 

Ponta a primit raspuns la golaneala lui.

Ponta are sechele intelectuale dela asasinarea procurorului PANAIT !
Dumnezeu nu bate cu bata ci ia mintea celui vinovat de crima.

 

Dupa cum ne-am obisnuit...

...Ponta fuge de raspundere si minte cum respira. Nimic nou.

 

Nu-i prima data cand domnul Presedinte Basescu ii spune lui

... Ponta ca "Privatizarea CFR Marfa nu intra in atributiile CSAT". Ce vrea Ponta, ce asteapta, sa-i deseneze seful statului ca sa-i fie mai pe inteles?

Ha-ha-ha! Titus și Radu te salută și te așteaptă..

Ia citește și vezi dacă CSAT ARE atribuții:

IBucurești,(3 oct 2012)

Procedura de vanzare a CFR Marfă este intreruptă si nu va putea fi finalizată pană la sfarsitul anului intrucat strategia de privatizare nu a primit avizul CSAT, a declarat, miercuri, intr-o conferintă de presă, Horatiu Buzatu, secretarul general adjunct al Ministerului Transporturilor.

Buzatu a arătat că ministrul Transporturilor s-a prezentat la ultima sedintă CSAT cu proiectul de hotărare de guvern pentru aprobarea strategiei de privatizare a CFR Marfă, dar nu a primit avizul necesar.

Proiectul avea avizul ministerele Finantelor, al Administratiei si Internelor, al Apărării Nationale, al Justitiei si al Consiliului Concurentei.

"Ultimul aviz trebuia să sosească din partea CSAT (...) Ne-a venit un comunicat de presă in care am fost informati că membrii CSAT au fost informati", a spus Buzatu, mentionand că din punctul de vedere al ministerului ar fi fost foarte important să afle ce reprosuri există "la concret" din partea CSAT.

"Avem de-a face cu incapacitatea institutiilor statului de a răspunde provocărilor si necesitătilor momentului", a afirmat el.

E clar? Ăsta minte cum respiră și cum dă pe goarnă basamacul...

Raspunsul infantil al Plagiatorului:

"Ce, vorbim de lucruri importante de pe plajă, de la raliu sau de la Ciresica? Despre lucruri serioase vorbim in locuri serioase, nu de pe plajă. Hai, lăsati-l pe Băsescu că e la plajă sau la Ciresica! "

Adica Plagiatorul ii spune Presdintelui sa taca pt ca habar n-are ce vorbeste ( cu toate ca EL insusi se afla intr-o vizita la Sibiu, unde isi viziteaza amicii de coalitie) iar dupa ce Presedintele l-a pus la colt, in loc sa dea un raspuns clar si lamuritor, Plagiatorul vorbeste despre birou, plaja, Ciresica si alte tam-penii elucubrante)
Pai bine bre Dottore Plagiatore, intrebarea lui Basescu a fost cat se poate de simpla si n-are nimic de-a face cu biroul prezidential sau cu biroul premierului.
Raspunde simplu la intrebare.
Voi nu sunteti conducatorii tarii cu juma'de norma.
Sunteti presedinte si premier pe tot timpul mandatului, indiferent ca va aflati la plaja sau in excursie la Sibiu.

Raspunde frumos si clar , Plagiatorule:
Care au fost cele 3 privatizari in care CSAT si-a dat avizul dupa incheierea licitatiei si dupa desemnarea castigatorului?

Hai, Plagiatorule, curaj!
Lamureste-ne!
Poti? Sau trebuie sa steptam pana cand te intorci tu la birou, ca nu cumva sa-ti stricam excursia?
Pai , in acest caz, de ce faci afirmatii absurde, din moment ce tu nu esti la biroul tau?

Vai de capul tau, Plagiatorule!
Esti de rasul Europei si al intregii lumi!

silvia, postaca platita, mai nou experta si in...

privatizari si in probleme de aparare! Ia matura si fa curat in cocina aia in care locuiesti si lasa problemele astea de interes national pe mainile celor care se pricep! O sa vezi finalul ping-pongului astuia in cateva zile!

Lenin a spus Invatati ,invatati,invatati. Usor cu pianul pe scari

SOLIcitarea lui ponta se incadreaza la punctul 1 si 4 pt cine intelege
DIN legea 415/27.06.2002 cu completarile de rigoare
d) avizează proiectele de acte normative initiate sau emise de Guvern privind:
1. securitatea natională;
2. organizarea generală a fortelor armate si a celorlalte institutii cu atributii in domeniul securitătii nationale;
3. organizarea si functionarea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării;
4. pregătirea populatiei, a economiei si a teritoriului pentru apărare;
5. propunerile de buget ale institutiilor cu atributii in domeniul securitătii nationale;
6. alocatiile bugetare destinate ministerelor si serviciilor cu atributii in domeniul apărării, ordinii publice si sigurantei nationale;
7. conditiile de intrare, trecere sau stationare pe teritoriul Romaniei a trupelor străine;
8. numirea in functiile prevăzute in statele de organizare cu grad de general-locotenent, viceamiral, similare si superioare acestora;

*

Nu se incadreaza mai draga. Privatizarea CFR marfa fiind obiectiv strategic, ca idee, a primit deja avizul CSAT.Asta era in atributia CSAT -ului. Modul, procedura de privatizare insa e cu totul altceva si nu mai necesita nici o avizare in plus. Asta este deja in curtea onoratului guvern si al sau neonorat prim ministru, care pedeasupra este acum si ministrul transportului. Capiscii?

Cu-cu! Cine-i ăsta? băsescu-Braunovici.

Născut la 4 noiembrie 1951 in orasul Basarabi, jud. Constanta. Referitor la părintii săi – deoarece atit Ion Iliescu, cit si Emil Constantinescu isi ascund originea, chiar falsificind-o – si Traian Băsescu-Braunovici a declarat numai fragmente din ea. "Surse din Serviciile Secrete ne-au informat că tatăl adoptiv al lui Traian Băsescu se numea Dumitru si era de meserie timplar. Acesta s-a născut intr-o localitate de lingă Bacău“.

"A urmat Scoala Militară, făcind parte din promotia 30 decembrie 1929. După absolvirea Scolii Militare, a fost repartizat la Divizia Mecanizată "Mărăsesti“, din localitatea Basarabi (judetul Constanta), devenind sef al BDS (Biroul de Documente Secrete). La scurt timp, ofiterul a cunoscut o femeie din localitate, pe nume Elena, de profesie croitoreasă, divortată si cu doi copii mici – Traian si Mircea. Tatăl natural al celor doi copii, evreu, plecase din Romania, abandonindu-si sotia si copiii. Mentionăm că si mama celor doi este tot de origine evreiască. Dumitru Băsescu s-a căsătorit cu acea femeie si i-a adoptat pe cei doi minori“.

Traian Băsescu a absolvit Liceul Teoretic "Gheorghe Vranceanu“ din Bacău, devenit intre timp Colegiu National. A fost racolat de Securitate in 1973, pe cind era elev al Institutului de Marină, intocmindu-i-se Dosarul personal nr. 3990/09.11.1973. Pină la terminarea studiilor, in 1976, a fost colaborator al lucrătorilor din Directia a IV-a de Contrainformatii Militare. (A nu se confunda cu Directia a IlI-a de Contraspionaj.)

In această calitate, elevul militar Băsescu Traian avea obligatia să informeze organele de Securitate despre modul in care se desfăsurau activitătile specifice in Institut, despre comportamentul si atitudinea colegilor si ale cadrelor didactice, atit in cadrul activitătilor specifice, cit si in particular.

La terminarea studiilor, Directia a IV-a de Contrainformatii Militare a incetat legătura cu colaboratorul Băsescu Traian, Dosarul personal al acestuia fiind transferat la Inspectoratul Judetean Constanta al MI – DSS, cu adresa nr. 00151392/29.09.1976.

CFR-ul a fost căpușat și distrus de Makc și acoliții lui - Necolaiciuc vă zice ceva? Ăh?

Antena3 e incă aici...vă ofticați? Ăh? Ăhă-hă-hă-hă!

Impostorul a fugit mereu cand a fost vorba să

semneze. Așa a făcut și cu flota, iar acum se bate cu pumnul in piept că el nu a semnat nici un act, iar toată lume știe că distrugerea flotei este opera lui. Acum vrea să facă la fel și cu CFR-Marfă, după ce a adus-o in faza de faliment. Să nu uităm că această societate in 2008 era pe profit, iar de cand el s-a angajat cu FMI s-o privatizeze a făcut totul pentru a nu stopa hoția din patrimoniul acesteia. CFR-Marfă fiind o societate de interes național-strategic, cu implicații majore in siguranța națională, Băsescu trebuie să respecte art.6 din LEGE nr.415 din 27 iunie 2002 - privind organizarea si functionarea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, pentru alegerea unei soluții corecte și fără dubii a acestei privatizări.

Basescu ii raspunde lui Ponta:

basescu trebuie ignorat.

@ SILVICO ! pai nu mai e seftu prezident jucator ?

de ce ,pt ca zace in vila lu ceaska la neptun ?! pai e jucator ,numa cu micutzul boc ?! sa joace si cu kopilotul-baschetbalist,dar nu dirty !

de unde vreti sa stie ponta ? el are diplomele facute la comanda !

--------------------------

 

Are diplomă din piele. Numai că este piele din obrazul lui.

.

 

maxi si etc au crezut imediat minciunile lui ponta

astia de la USL cred tot !
la inceput l-au bagat chiar pe Fenechiu sa "rezolve problema" !
si noi nu avem voie sa radem ? cum sa nu razi ?

De ce Ponta nu are curajul sa-si asume privatizarea CFR marga?

Ce se ascunde in spatele acestei privatizari? De ce a fost o privatizare de exceptie a lui Fenechiu si acum nu mai e buna si-i da fiori maimutei? De ce Ponta se teme de dosar penal?

ei se pricep sa fure patru roabe cu borhot !

ei stiu sa fure opt carute cu paie si merg repede la Mihaita Calimente sa le faca acte ca totu-i in regula !
cand l-au pus pe Fenechiu logica lor a fost asa -
- luam trenurile din Romania , le vindem si trecem in carca statului roman cheltuiala ! bagam banii in Malta pe filiera lui Parafina si-i transferam in Elvetia pe filiera lui Titi dupa care-i telefonam lui Dragnea sa pregateasca autobuzele ca sa ducem turma la vot !

 

 

Logic . Si dupa lege .

Raspuns dat de pe plaja de la Neptun , cum e si firesc .

Traiasca Miscarea Populara !

 

Un raspun demn al presedintiei, de pe plaja si nu din studioul

....vre-unei televiziuni comerciale.

 

Logic si rational

ca orice raspuns dat de la Ciresica...

 

Au!

Asta cred că o să doară. I-a cam stricat sfirșitul de săptămină prim copilotului...

 
 

Ponta, trimite-o lui Kondyakov să o rezolve prin Ду́ма. Harașo tak?

.

 
 

Vaiii...ce si-a luat-o

Dottore,...guvernam si noi ceva? Ati copiat proiectele PDL, dar chiar sa il pui pe Base sa-ti arate greselile din privatizarea CFR? Te injosesti tare. Acum ai raspunderea pe masa. Dar ai doctorat, te descurci cumva.

 

Ete cine și-o ia tare de tot...

Departamentul anti-KGB i-a cerut lui Ceausescu arestarea lui Băsescu.

Doc. 43766.

După accesele de independentă fată de Moscova ale lui Nicolae Ceausescu din 1968 (lucru de netolerat de Kremlin), URSS a pus la cale schimbarea acestuia cu un conducător fidel Moscovei si repunerea Romaniei in sfera de influentă directă sovietică. Planul intocmit de KGB s-a numit "Dniestr“ (Nistru). A tinut piept Moscovei doar UM 0110, divizia anti-KGB, o divizie ultra-secretă a Securitătii.

Ceausescu a creat propria Securitate, UM 0920/A, devenită apoi UM 0110. O divizie secretă, aparte de restul DSS (Departamentul Securitătii Statului). Era secretă chiar si fată de DSS, care nu stia nici măcar care sint agentii si nici unde este sediul. UM 0110 si-a făcut bine treaba, avind in arhivă detalii despre reteaua KGB in Romania, numele sovieticilor de legătură si numele agentilor sovietici din Romania.

Amiralul Gheorghe Anghelescu, ca sef al Marinei Comerciale, era seful lui Traian Băsescu, comandantul navei Biruinta. Intre 1987-1989, Silviu Predoiu, ofiter sub acoperire DIE, este trimis la Anvers, ca reprezentant comercial, avind biroul alăturat de cel al lui Traian Băsescu. Mentorii tripletei Traian Băsescu – Gheorghe Marin – Silviu Predoiu sint suspectati sau au fost urmăriti ca agenti sovietici/rusi. Vasile Ionel era in grupul "Corbii“ (Iliescu – Militaru). Gheorghe Anghelescu era urmărit de UM 0110 Biroul Constanta, Adrian Isac a fost in atentia UM 0195, Gheorghe Fulga era urmărit de UM 0110 Biroul Brasov, Mihai Caraman era in atentia UM 0195, iar Petre Roman era in atentia 0544 (din cadrul DIE).

Mai trebuie adăugat că Silviu Predoiu a fost numit in 1992 de Ion Iliescu, la propunerea lui Gheorghe Fulga, in postul de director al Directiei Generale de Securitate a SIE. CIA a semnalat faptul că Adrian Isac a colaborat neoficial cu Serghei Lavrov, ministrul de Externe al Rusiei, agent al FSB, Serviciul Secret rus (continuatorul KGB). Traian Băsescu a fost pupilul, protejatul, favoritul agentului sovietic/rus Gh. Anghelescu. Acesta l-a racolat si instruit pe Traian Băsescu in directia servirii intereselor ruse… Iată legătura lui Traian Băsescu cu FSB, Serviciul rus de Informatii.

Băsescu a fost urmărit pas cu pas de agentii lui Ceausescu. S-a cerut arestarea lui. Ceausescu a preferat continuarea filării pentru a prinde intreaga filieră, apoi a ezitat arestarea, de frica reactiei rusesti. In perioada 1996-2000, T. Băsescu a fost din nou numit ministrul Transportului. In acest interval de timp s-a realizat un singur lucru: asfaltarea unor sosele nationale, ajunse intr-un grad de degradare extrem. Reabilitarea lor s-a făcut cu banii cetătenilor, care au fost obligati să plătească celebra taxă Băsescu, bani care au ajuns in conturile firmelor apropiate lui și PD-ului.

Antena3 e incă aici...te oftici? Ăh?

@Ambidextru

INTERESANT!
Pe cand file din propria biografie, (ca la profil zice ca e...privat?)

rit de porc

Surse din Serviciile Secrete ne-au informat zice rit de porc...cine esti tu mai purcel urit?

nu intra in atributiile CSAT

Cred ca in curand n-o sa mai mearga cu golaneala si mistocareala USL. N-o sa mai mearga ca o parte a populatiei Romaniei sa fie facuta in toate felurile dejectabile la televizor. In curand toti anarhistii astia vor ajunge acolo unde le este locul.
Amin.

 

Insistand langa pentru avizul CSAT, Ponta il ajuta practic

pe Gruia Stoica sa-si recupereze garantia de 10 milioane. Ar fi trebuiy ca TB sa i-l dea, sub rezerva interzicerii taierii a mai mult de 5% din parcul de vagoane anual. Si atunci i-am fi vazut pe Gruia, Kkrau, Fenechiu si Ponta pe unde ar fi scos camasa. Caci 200 de milioane nu-i mai imprumuta pricum nicio banca acordeonistului interlop.

 

Parca-i vad p'amandoi....

Ponta de brat cu Gruia sa se imprumute de bani in dana de fier vechi de la Agigea si Navodari. Halal tara, bravi conducatori !

Scurt si la obiect!

1. Ponta sa nominalizeze cele trei licitatii in care CSAT si-ar fi dat aprobarea, DUPA incheierea licitatiei!
2. Daca Ponta continua sa se laude ca privatizarea CFR este un succes pe toata linia, de ce mai cere niste aprobari care n-au absolut nicio legatura cu o licitatie parafata si incheiata deja de Guvern?

Hai Plagiatorule, raspunde-i si tu presedintelui, dar cu date concrete, nu cu petarde si fumigene populiste pt publicul Antenist!
Numeste cele trei cazuri in care CSAT a aprobat licitatiile dupa ce acestea au fost incheiate si avizate de Guvern!
Iar te-a prins marinarul cu minciuna-n buze!

)))

 
 

Mos Gerila....

Cel mai mare iubitor de pisici pe acest forum este Ambidextru agricultorul ! Ponta este doar un plagiator,deci nu are absolut nici o notiune despre cu ce se mananca politica in tara asta. Ambidextru ca si Ponta lucreaza doar cu,Copy Paste ! De care paste Ambidextrule ? Spagheti bologneze sau carbonara ?!

 

 
 

 

Oltchim!!!!

In cazul Oltchim, Ponta n-a cerut nicio aprobare de la CSAT, dupa incheierea licitatiei.
Si nici CSAT nu s-a implicat, dupa ce s-a dovedit ca licitatia castigata de DD a fost un fiasco. CSAT nu s-a amestecat in niciun fel in treburile Guvernului.
Acum de ce vrea Plagiatorul o parafa de la CSAT, dupa ce a facut licitatia cu care continua sa se laude?

E de asteptat ca Plagiatorul sa ceara aprobare de la UE, de la Comisia Europeana, de la ONU sau de la NATO, doar ca sa scape el de cartoful fierbinte pe care Fenechiu i l-a lasat in brate!
Descurca-te plagiatorule, ca la TV te crezi cel mai inteligent si cel mai competent premier de pe planeta.
Iata insa ca, in realitate, se dovedeste ca esti cel mai mare impostor, mincinos, plagiator si incompetent premier al Europei pt ca Romania este deja prea mica pt "anvergura matale"!

))))))

 

O fi unul, doua sau trei, cui ii pasa.

Sigur este ca avem urmatoarea informatie, care dovedeste ca CSAT nu are nicio legatura cu niciun proces de privatizare:
"Privitor la stadiul privatizarii societatilor comerciale din industria de aparare, s-a apreciat ca procesul de privatizare a operatorilor economici din domeniu este relativ intarziat, fiind necesara simplificarea si urgentarea procedurilor privind pregatirea si derularea procesului de privatizare. In acest context, Consiliul a hotarat elaborarea Planului strategic privind privatizarea societatilor comerciale din industria de aparare..." (Raport CSAT 2006)
Asta dupa ce in 2005 se discuta despre "imbunătătirea cadrului legislativ pentru aplicarea strategiei de privatizare a. Companiei Nationale ROMARM S.A."

Sa fie asta tot? Desigur, partile uita (?!?!) de documentul din Septembrie 2012, mai exact hotararea CSAT priving aplicarea pct. (9) din art 46 al legii 21/1996, republicata. Ce contine acesta?
"In situatiile in care o operatiune de preluare a controlului asupra unor intreprinderi sau a unor active prezintă riscuri pentru siguranta natională, Guvernul, la propunerea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, va emite o hotărare prin care aceasta să fie interzisă, cu respectarea competentei Comisiei Europene in acest domeniu."

Siguranta transporturilor ESTE inclusa in hotararea CSAT (art 2, pct d).

Pentru referinte:
http://csat.presidency.ro/documente/Hotararea%20_73_14135ro.pdf
http://www.consiliulconcurentei.ro/uploads/docs/items/id8047/legea_concurentei_nr21_consolidata.pdf (pg 19)

 

Da, numai ca....

Toate demersurile CSAT in aceste cazuri se fac premergator licitatiei de privatizare.
In cazul CFR, CSAT a decis deja ca licitatia poate fi facuta, fara probleme, neexistand puncte contractuale care sa contravina legilor privitoare la siguranta statului.
Or, Plagiatorul vrea ca si dupa ce Guvernul a facut licitatia si a desemnat castigatorul, CSAT sa-si mai dea un aviz, cum ca ar fi (sau nu) de acord cu castigarea licitatiei de catre acel Gruia Stancu!
Pai in acest caz, ar trebui ca CSAT sa fie organizatorul licitatiei si s-ar termina balciul!
Aici e problema!
Ponta si Fenechiu vor sa-l arunce pe castigatorul licitatiei (ales sidecis de ei) in bratele CSAT, ceea ce este de fapt absolut ilegal.
Daca este intr-adevar o problema cu castigatorul si cu desfasurarea licitatiei, de asta se ocupa Consiliul Concurentei si/sau eventual Justitia, nicidecum CSAT.

Dar Ponta stie ca ceva este in neregula si acum incepe sa dea din colt in colt.
S-au privatizat pana acum mii de firme de stat, si jumate din ele ar fi avut un impact asupra sigurantei nationale. Fie ca vorbim de CFR, aeroporturi, porturi, rafinarii sau alte puncte strategice si, niciodata CSAT nu a intervenit DUPA desemnarea castigatorului.
Acum de ce vrea Plagiatorul acest lucru?
Stie el ce stie!
Se strange latul!


Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor