Dialogurile Ziare.com: Asigurarea locuinței, primul scut în calea dezastrelor naturale

Cine este "acarul Paun" in afacerea CFR Marfa

Luni, 14 Octombrie 2013, ora 14:16
2170 citiri
Cine este "acarul Paun" in afacerea CFR Marfa
Cristian Ghibu, secretar de stat la Ministerul Transporturilor. Sursa foto: Cronicadeiasi.ro

Un scretar de stat la Ministerul Transporturilor, Cristian Ghibu, este omul cheie in prizatizarea de la CFR Marfa. Omul lui Relu Fenechiu si fost director la CFR SA, Ghibu este cel pe care Ramona Manescu il face responsabil cu un eventual esec al privatizarii companiei de stat.

Cristian Ghibu a fost numit secretar de stat in Ministerul Transporturilor in ianuarie 2013 printr-o decizia a premierului Victor Ponta. Nascut in 1967 in Focsani, judetul Vrancea, Ghibu a absolvit Facultatea de Mecanica la Universitatea Tehnica "GH. Asachi" din Iasi.

Timp de 5 ani a lucrat ca inginer la BMW Germania. In perioada 2007-2008 a ocupat functia de director la CFR SA Infrastructura si in 2012, pentru cateva luni a fost director general la Compania Nationala de Cai Ferate (CNFC) CFR SA. Este membru al Clubului Rotary.

Aflati mai multe despre Cristian Ghibu si rolul lui in privatizarea CFR Marfa in continuarea articolului Cine este "acarul Paun" in afacerea CFR Marfa pe Business24.

#Ghibu secretar stat, #Ghibu privatizare CFR Marfa, #CFR Marfa privatizare 2013, #esec privatizare CFR Marfa , #privatizare