Inter merge brici in Serie A (Video)

Duminica, 25 Octombrie 2009, ora 09:43
1394 citiri
Inter merge brici in Serie A (Video)

Internazionale Milano a castigat sambata seara, scor 2-1, intalnirea jucata pe teren propriu cu Catania, din etapa a 9-a a campionatului italian de fotbal, Serie A.

Ghanezul Sulley Muntari, in minutul 13, a deschis scorul, cu o executie care s-a vrut a fi o centrare pentru Eto'o, dar care a iesit un gol care l-a lasat cu gura cascata pe portarul oaspetilor, Andrea Campagnolo.

"Nerazzurrii" si-au marit avantajul de pe tabela in minutul 31, cand jucatorul adus in aceasta vara de la Real Madrid, olandezul Wesley Sneijder, a transformat impecabil o lovitura libera de la 25 de metri.

Golul de onoare al oapetilor a fost inscris de rezerva Giuseppe Mascara, in minutul 84, dintr-o lovitura de la 11 metri, obtinuta de Plasmati, la o greseala a portarului Julio Cesar.

La gazde, fundasul roman Cristi Chivu a fost integralist, fiind folosit in partea stanga a defensivei. Capitanul nationalei Romaniei s-a achitat bine de sarcinile avute, rar fiind depasit de vreun jucator al sicilienilor.

"Sunt fericit de felul in care a jucat echipa", a declarat, dupa meci, tehnicianul milanezilor, Jose Mourinho, care l-a laudat apoi pe internationalul roman: "A jucat foarte bine, mi-a placut mult modul in care a disputat ultimele partide."

In urma acestui rezultat, Inter a ajuns la 22 de puncte acumulate si ocupa prima pozitie in clasamentul din Serie A.

Tot sambata, in Serie A s-a mai disputat intalnirea dintre Sampdoria si Bologna, incheiata cu scorul de 4-1, Golurile au fost marcate de Pazzini (min.7), Mannini (min.16 si 33) si Ziegler (min.26) pentru gazde, respectiv Osvaldo (min.62) pentru oaspeti.

Urmariti, mai jos, rezumatul intalnirii Inter - Catania:

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriză în campionatul Italiei. Ce a pățit liderul Inter Milano
Surpriză în campionatul Italiei. Ce a pățit liderul Inter Milano
Echipa italiană Inter Milano a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 2-2, cu gruparea Cagliari, în etapa a 32-a din Serie A. Marcus Thuram a deschis scorul la Milano în...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Inter Milano, #Catania Calcio, #etapa 9 Serie A , #Liga Campionilor